A woman walks past an advertising board for the EU elections at the Schuman railway station near the European Parliament in Brussels, Belgium, May 22, 2019. REUTERS/Yves Herman
  • Ορισμένες φορές, καρντάσια, αναρωτιέμαι όχι για το επίπεδο νοημοσύνης του απλού πολίτη, αλλά γι’ αυτό που έχουν μερικά πολιτικά πρόσωπα. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-νεοφιλελεύθερη συμμαχία, Δημήτρης Πλουμπίδης, επισκέφτηκε, όπως κι άλλοι συνυποψήφιοι του, την Καβάλα.
  • Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, πανεπιστημιακός και πρόεδρος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας παρακαλώ, δήλωσε ότι: «ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. πάει πάρα πολύ καλά σε όλη την Ελλάδα και ο κόσμος είναι κινητοποιημένος. Οι οργανώσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι κινητοποιημένες, θα έχουμε μεγάλη συμμετοχή και ελπίδα για πολύ καλό αποτέλεσμα. Τελικά, πολλοί αναποφάσιστοι θα πάνε να ψηφίσουν. Το τι θα ψηφίσουν είναι αίνιγμα, δεν το ξέρουμε. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από αυτούς, γιατί, πράγματι, οι περισσότεροι αναποφάσιστοι είχαν ψηφίσει ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στις προηγούμενες εκλογές».
  • Ο μίστερ Πλουμπίδης είπε ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. πηγαίνει πολύ καλά σε όλη την Ελλάδα, αλλά οι περισσότεροι αναποφάσιστοι είχαν ψηφίσει το κόμμα αυτό στις προηγούμενες εκλογές. Στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., δηλαδή, συμπεραίνουν ότι πηγαίνουν καλά, ενόψει των ευρωεκλογών, επειδή οι περισσότεροι αναποφάσιστοι είχαν ψηφίσει το κόμμα στις προηγούμενες εκλογές!
  • Επίσης, είναι αίνιγμα τι θα επιλέξουν στις ευρωεκλογές οι αναποφάσιστοι, οι περισσότεροι εκ των οποίων είχαν ψηφίσει ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στις προηγούμενες εκλογές. Το βέβαιο είναι, καρτνάσια, ότι μεταξύ των αναποφάσιστων ψηφοφόρων, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι πρώτο κόμμα!
  • Αίνιγμα είναι, επίσης, αν όλοι οι αναποφάσιστοι συμμετέχουν στις εκλογές. Διότι, αν πάει να ψηφίσει ένα μικρότερο ποσοστό, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα χάσει ψήφους. Και όπως ανέφερε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, το αποτέλεσμα εξαρτάται από τους αναποφάσιστους. Εγώ, γιατρέ μου, ομολογώ ότι είμαι μπερδεμένος από την (πολιτική) ανάλυση που έκανες.
  • Δεν κατάφερε ο Αλέξης να δελεάσει τους αναποφάσιστους με τις παροχές που ανακοίνωσε, ώστε να αποτυπωθεί και στο αποτέλεσμα των εκλογών, για το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, η πρωτιά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μεταξύ των αναποφάσιστων;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ