Ο Νέστος Χρυσούπολης προηγήθηκε γρήγορα, στο 4ο λεπτό του παιχνιδιού, με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Γρηγόρη Παπαδόπουλου, ωστόσο δεν πήρε την νίκη απέναντι στον Εθνικό Σοχού, αφού η γηπεδούχος ομάδα ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα και το 1-1 παρέμεινε έως την λήξη του αγώνα. Στο άλλο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ΄ εθνικής κατηγορίας, ο Θερμαϊκός Θέρμης νίκησε 1-0 τον Άρη Αβάτου.

Με τα αποτελέσματα αυτά, η βαθμολογία του ομίλου διαμορφώθηκε ως εξής: Αγροτικός Αστέρας 39, Πανδραμαϊκός 27, Άρης Αβάτου 27, Θερμαϊκός Θέρμης 26, Εθνικός Σοχού 25, Νέστος Χρυσούπολης 21, Δόξα Δράμας 21, Αλεξανδρούπολη 20, Απόλλων Παραλιμνίου 19, Ορφέας Ξάνθης 18, Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου 16, Αναγέννηση Πλαγιάς 14.

Η 18η αγωνιστική ημέρα περιλαμβάνει τα ακόλουθα παιχνίδια: Νέστος Χρυσούπολης-Ορφέας Ξάνθης, Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου-Εθνικός Σοχού, Απόλλων Παραλιμνίου-Θερμαϊκός Θέρμης, Άρης Αβάτου-Πανδραμαϊκός, Αλεξανδρούπολη-Αγροτικός Αστέρας, Δόξα Δράμας-Αναγέννηση Πλαγιάς.

Στο πρωτάθλημα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Καβάλας διεξήχθησαν τρία παιχνίδια στον 1ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας: Άγιος Ανδρέας-Αμισιανά 3-2, Α.Ε. Καβάλας-Καβάλα 2004 6-0, Άγιος Λουκάς-Ηρακλής Ποταμουδίων 1-2.

Επίσης, οι ομάδες Κ15 και Κ17 πραγματοποίησαν την Καθαρά Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022 την τελευταία προπόνηση, πριν από τα σημαντικά παιχνίδια με την Ε.Π.Σ. Θράκης. Η προπόνηση έγινε στις εγκαταστάσεις του σωματείου Βρασίδας Νέας Περάμου. Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, οι αναπτυξιακές ομάδες της Ε.Π.Σ. Καβάλας προετοιμάστηκαν με τον καλύτερο τρόπο, ενόψει των καθοριστικών αγώνων που θα δώσουν στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής ημέρας του πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων. Οι αγώνες αυτοί, θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την πορεία των ομάδων της Ε.Π.Σ. Καβάλας στην συνέχεια του

πρωταθλήματος. Η αναχώρηση θα γίνει το πρωί της Τετάρτης 9 Μαρτίου 2022, αφού η ομάδα Κ15 αγωνίζεται στις 12 το μεσημέρι, ενώ η ομάδα Κ17 στις 2:30 μετά το μεσημέρι.

Το απόγευμα της Τετάρτης 9 Μαρτίου 2022, τέλος, στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Καβάλας θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της ημιτελικής φάσης της διοργάνωσης του κυπέλλου. Τα δύο «ζευγάρια» είναι: Βύρων Καβάλας-Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου, Θεολόγος-νικήτρια Ζυγός-Νέστος Χρυσούπολης. Η κλήρωση αφορά τις έδρες διεξαγωγής των ημιτελικών αγώνων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ