Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018, σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου «Πνοή», για την οικογένεια και το παιδί, παραβρέθηκε στην εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας. Ο λόγος ήταν, γιατί ο σύλλογος τιμήθηκε από τον Ιατρικό Σύλλογο, για την 17χρονη προσφορά του στα παιδιά και στις οικογένειες της Καβάλας. Το δελτίο Τύπου αναφέρει ακόμα τα εξής: «Η χαρά και η ηθική ικανοποίηση που νοιώσαμε, ήταν πολύ μεγάλη για την αναγνώριση του έργου μας. Με τον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας, εδώ και πολλά χρόνια, έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία καλύπτοντας δύσκολες περιπτώσεις, κυρίως με παιδιά. Τους ευχαριστούμε πολύ, διότι όποτε χρειαστήκαμε την υποστήριξή τους, τη βρήκαμε αμέριστη.

Ιδιαίτερη συγκίνηση μας έδωσε ο φίλος, Αλέξης Γούλας, με την ανάγνωση του άρθρου του που δημοσιεύτηκε σε τοπική εφημερίδα και αναφερόταν στη 17χρονη προσφορά της «ΠΝΟΗΣ» στην τοπική κοινωνία και ιδίως με την τελευταία φράση, που καλεί τους πάντες: «ΤΗΝ «ΠΝΟΗ» ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ». Αλέξη σ’ ευχαριστούμε πολύ.

Παραλαμβάνοντας την τιμητική διάκριση, η πρόεδρος, Ιωάννα Χατζηβαρύτη, περιστοιχισμένη από τα μέλη, Μάρκο Αποστολίδη (αντιπρόεδρο), Νίκη Ανέστη (γενική γραμματέα), Ελένη Ψυρούκη (ταμία), Γεωργία Καραγιαννοπούλου και Απόστολο Κάλφα, ευχαρίστησε τον πρόεδρο, Ξενοφώντα Κροκίδη και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας και υποσχέθηκε ότι, η «ΠΝΟΗ» θα συνεχίσει, μ’ όλες τις δυνάμεις της, να φροντίζει τις ευάλωτες οικογένειες που ζητούν την υποστήριξή της και ευχήθηκε να συνεχιστεί η εξαιρετική συνεργασία και στο μέλλον.
Ευχόμαστε «ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ» σε όλους πρόεδρο, μέλη του διοικητικού συμβουλίου, όλα τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου, ενεργά και συνταξιούχους, να είναι γερά και να συνεχίσουν μέσα από το λειτούργημά τους, να δίνουν την πολυπόθητη ΥΓΕΙΑ σ’ εκείνους που τη χρειάζονται».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ