-Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ανακοινώθηκε στο ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ., ενόψει των εκλογών για το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον Ιούνιο του 2024! Στις ευρωεκλογές του 2014 και του 2019 εξελέγη ευρωβουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας! Τον Ιανουάριο του 2020 διαγράφηκε από την ομάδα ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και έναν χρόνο μετά, τον Ιανουάριο του 2021, επανεντάχθηκε στην ομάδα!

-Για τον Θοδωρή, η πολιτική είναι όπως η καριέρα που έκανε στο ποδόσφαιρο! Άρχισε την ποδοσφαιρική καριέρα στον «ταπεινό» Α.Ο. «Καβάλα» και το 1992 πήρε μετεγγραφή στον Π.Α.Ο.Κ. Ακολούθησε η καριέρα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αγγλία και την Ιταλία, με ένα ενδιάμεσο «πέρασμα» από την Ελλάδα και την Α.Ε.Κ.  Τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του «κρέμασε» στον Π.Α.Ο.Κ. το 2007 (τρία χρόνια μετά από την κατάκτηση του ευρωπαϊκού κυπέλλου με την εθνική ομάδα της Ελλάδας στην Πορτογαλία).

-Από το 2014, όπως προαναφέρθηκε, κάνει καριέρα πολιτικού στο εξωτερικό φορώντας την «φανέλα» με έμβλημα τον πυρσό! Έπειτα από μία δεκαετία (και μία προσωρινή διαγραφή) θα αλλάξει «φανέλα» και θα φορέσει την πράσινη με τον ήλιο στο στήθος! Αναρωτιέμαι, καρντάσια, αν επανεκλεγεί τον Ιούνιο, θα υπάρχει άλλος ευρωβουλευτής που εξελέγη στο ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με δύο διαφορετικά κόμματα;

-Ο «Ζαγόρ» δείχνει ότι δεν είναι «στενά κομματικός», αλλά «υπηρέτης» της Ελλάδας και όλων των Ελλήνων. Γι’ αυτό και δεν δίστασε να αλλάξει κόμμα. Δεν είναι ο πρώτος, ούτε θα είναι ο τελευταίος! Στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υπάρχουν ορισμένα πρωτοκλασάτα παλιά στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ.!

-Κι αν δεν εκλεγεί, πάλι, ευρωβουλευτής ο «Ζαγόρ», δεν αποκλείεται να τον δούμε υποψήφιο βουλευτή με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις επόμενες εθνικές εκλογές. Ίσως στον Νομό Καβάλας, για να πάρει την έδρα που δεν πήρε στις περασμένες εκλογές. Έχετε καλύτερη πρόταση, για να ηγηθεί κάποιος του ψηφοδελτίου;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ