Ο Δήμος Καβάλας και η δημοτική βιβλιοθήκη, σε συνεργασία με το Skywalker.gr, διοργανώνουν τη δράση #JobDay Καβάλα, που αναδεικνύει την ανάγκη για δικτύωση στην εργασία. Το δελτίο Τύπου αναφέρει, επίσης, τα εξής: «Πρόκειται για μία δράση, η οποία περιλαμβάνει workshops (εργαστήρια) αναζήτησης εργασίας και ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων για άνεργους, που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην αναζήτηση εργασίας. Η δράση έχει ως στόχο την ενδυνάμωση των συμμετεχόντων με την ανάπτυξη απαραίτητων ικανοτήτων, γνώσεων, αλλά και δεξιοτήτων, ώστε να ανταπεξέλθουν στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις της αναζήτησης εργασίας. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα soft skills (ήπιων δεξιοτήτων) και πρακτικών εφαρμογών, που θα ενισχύσουν το προφίλ και θα τους καταστήσουν ανταγωνιστικούς.

Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να βελτιωθούν, ενώ βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας και στοχεύει στην υποστήριξη των νέων στο ξεκίνημα της επαγγελματικής σταδιοδρομίας τους μέσα από την ενεργή συμμετοχή τους. Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν workshops σχετικά με τις τεχνικές αναζήτησης εργασίας, τη σύνταξη βιογραφικού σημειώματος και την αποτελεσματική συνέντευξη.

Το #JobDay Καβάλα θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της δημοτικής βιβλιοθήκης (4ος όροφος) στις 20 Μαΐου 2019, από τις 10:30 έως και τις 15:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 2310326712».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ