• Η είδηση στο τελευταίο δελτίο Τύπου του Δήμου Καβάλας, δεν είναι ότι σύντομα θα υπάρξει εξέλιξη στο ζήτημα της ακτής Καλαμίτσας, ούτε ότι το ερχόμενο καλοκαίρι, οι Καβαλιώτες και οι επισκέπτες θα μπορέσουν να τη χρησιμοποιήσουν ελεύθερα. Η είδηση είναι, θεωρώ, ότι ο δήμαρχος Καβάλας συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΤ.Α.Δ. (Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου).
  • Τα προηγούμενα χρόνια, ο πρόεδρος της ΕΤ.Α.Δ. ήταν ακριβοθώρητος για την τότε δήμαρχο Καβάλας, την Δήμητρα Τσανάκα. Για την ακρίβεια, δεν απαντούσε ούτε στο τηλέφωνο, όταν τον αναζητούσε η Δήμητρα, για να κλείσει ραντεβού να συναντηθούν στην Αθήνα, ή να μιλήσουν τηλεφωνικά.
  • Είναι, επομένως, «κατόρθωμα» ότι ο Θίοντορ συναντήθηκε μαζί του στην Αθήνα. Όσον αφορά την εξέλιξη, ελπίζω και εύχομαι εκτός από σύντομα, να είναι και ευχάριστη για τον Δήμο Καβάλας. Η Καλαμίτσα προσελκύει πολλούς Καβαλιώτες, αλλά και επισκέπτες της πόλης, τα τελευταία χρόνια.
  • Να ευχηθώ, ακόμα, να μην «ανοίξει πόρτα» ο Θίοντορ με την ΕΤ.Α.Δ. Δηλαδή, να μην περάσουμε στην άλλη άκρη κι εκεί που η Δήμητρα δεν έβρισκε τον πρόεδρο, ο Θίοντορ να κατέβει κι άλλες φορές, για το ίδιο ζήτημα, στο γραφείο του.
  • Έπρεπε, τελικά, ν’ αλλάξουν ο δήμαρχος Καβάλας και ο πρόεδρος της ΕΤ.Α.Δ., για να αποκατασταθεί η επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Και οι βουλευτές, να συμπληρώσω!
  • Ο Χρήστος Τζανάκος παραπονιέται ότι, το ναυτικό μουσείο δεν έχει επιγραφή, για να ξέρει ο κόσμος ότι υπάρχει και λειτουργεί. Τόσα χρόνια, Χρήστο μου, οι διοικήσεις του Δήμου Καβάλας δεν φρόντισαν να βάλουν επιγραφές στις τρεις μεγάλες αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης κι εσύ ζητάς να γίνει αυτό στο ναυτικό μουσείο;
  • Προφανώς και πρέπει να τοποθετηθεί επιγραφή, όπως στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», στο αθλητικό κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» και στο προσφάτως ανακαινισμένο «Βερούλειο» γήπεδο. Έγινε μία μεγάλη δαπάνη για την ανακαίνιση, έβαλαν πυλώνες φωτισμού, αλλά δεν σκέφτηκαν μία φωτεινή επιγραφή!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ