• Από την περασμένη εβδομάδα, ο λογιστής της δημάρχου Καβάλας έγινε περιζήτητος! Η δήμαρχος κέρδισε στη φορολοταρία το ποσό των χιλίων ευρώ, όσα κέρδισε και ένας οικοδόμος, που, κατά σύμπτωση, έχει τον ίδιο λογιστή με τη δήμαρχο Καβάλας! Εκτός από τους πράκτορες τυχερών παιχνιδιών που «μοιράζουν» ευρώπουλα στους πελάτες τους, πλέον, υπάρχει κι ένας λογιστής! Το 2018, προβλέπω να αυξήσει την πελατεία του ο γουρλής λογιστής.
  • Δεν επικροτώ, καρντάσια, την προσχώρηση του δημοτικού συμβούλου του Δήμου Παγγαίου, Ανδρέα Καλλινικίδη, στην παράταξη της πλειοψηφίας. Θεωρώ ότι πάνω από το πολιτικό, είναι το ηθικό ζήτημα.
  • Διότι, Ανδρέα μου, σε τίμησαν με τη ψήφο τους κάποιοι ψηφοφόροι, που επέλεξαν στις εκλογές τον συνδυασμό με τον οποίο εξελέγης δημοτικός σύμβουλος και όχι αυτό στον οποίο μεταπήδησες.
  • Εφόσον αποχώρησες από τον πρώτο συνδυασμό, όφειλες να παραμείνεις ανεξάρτητος έως το τέλος της θητείας του δημοτικού συμβουλίου και στις ερχόμενες εκλογές, να επιλέξεις τον επόμενο σταθμό της πορείας σου στην τοπική αυτοδιοίκηση. Τότε, οι ψηφοφόροι θα αξιολογήσουν τη στάση σου και θα την επιδοκιμάσουν, ή θα την αποδοκιμάσουν. Ενώ τώρα, πήρες την απόφαση να αλλάξεις «στρατόπεδο», από την μειοψηφία στην πλειοψηφία, χωρίς την έγκριση του λαού του Δήμου Παγγαίου.
  • Πρέπει να καταλάβουν μερικά καρντάσια, που ασχολούνται με τα κοινά, ότι ο πολιτικός στίβος δεν είναι «μεταγραφικό παζάρι», για να αλλάζουν κόμματα, παρατάξεις και συνδυασμούς, όπως αλλάζουν φανέλες και συλλόγους οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.
  • Πως θα κοιτάξεις στα μάτια, Ανδρέα μου, το 2019 τους ψηφοφόρους που σε τίμησαν στις περασμένες εκλογές και θα τους ζητήσεις, να σε επανεκλέξουν δημοτικό σύμβουλο με μία άλλη παράταξη, την οποία (πολύ) πιθανόν να μη θέλουν να ψηφίσουν; Πως θα είναι σίγουροι, ότι δεν θα «προδώσεις», πάλι, την εμπιστοσύνη τους;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ