fbt

Με το 7ο snow camp «άνοιξε η αυλαία» για τον Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας το έτος 2020. Στο camp προετοιμασίας, που διοργανώνεται κάθε έτος από τους συλλόγους «Μακεδονική δύναμη» Κοζάνης και Α.Σ. «Δαναό» Ωραιοκάστρου, συμμετείχαν 370 αθλητές από 60 συλλόγους επτά χωρών, μεταξύ αυτών και 30 αθλητές με διεθνείς διακρίσεις. Το camp πραγματοποιήθηκε 3-6 Ιανουαρίου 2020 στο κλειστό γυμναστήριο Κοζάνης.

Οι αθλητές προπονήθηκαν, όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, υπό τις οδηγίες προπονητικού team που αποτελούνταν από τον προπονητή της ολυμπιακής ομάδας της Νορβηγίας, τον ολυμπιονίκη Μ. Μουρούτσο, την ολυμπιονίκη Ε. Μυστακίδου, τον ομοσπονδιακό προπονητή της Ελλάδας, Π. Εφραιμίδη και τον προπονητή του Α.Σ. «Μακεδονική δύναμη» Κοζάνης, Χ. Αλμασίδη.

Ο Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, συμμετείχε με τους αθλητές και τις αθλήτριες: Κίμωνα Αντωνιάδη, Παναγιώτη Αγγή, Αθανασία Ευμορφοπούλου, Κυριακή Πατένταλη. Την αποστολή συνόδεψε ο προπονητής Χάρης Παλτόγλου. «Ήταν μία μοναδική αθλητική εμπειρία και μία δυναμική αρχή για τη νέα αγωνιστική χρονιά, για τους αθλητές που είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν με διεθνείς συναθλητές τους σε τεχνικές αγώνα και να μυηθούν σε νέες προπονητικές πρακτικές, υπό την καθοδήγηση του διεθνούς προπονητικού team. Η εμπειρία αυτή θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τους αθλητές του συλλόγου στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους και συνεισέφερε σημαντικά στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και αγωνιστικής τους συμπεριφοράς. Ο προπονητής, Χ. Παλτόγλου, θέλει να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τον Α.Σ. Κοζάνης «Μακεδονική δύναμη» και τον Α.Σ. «Δαναό» Ωραιοκάστρου, καθώς και τους προπονητές, Χ. Αλμασίδη, Π. Εφραιμίδη, Α. Χρηστίδη, για την εξαιρετική διοργάνωση και ευγενή πρόσκληση», αναφέρει το δελτίο Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ