Στο ασφυκτικά γεμάτο αμφιθέατρο Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, η κοπή της βασιλόπιτας του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, ενώ απονεμήθηκαν οι μαύρες ζώνες και βραβεύτηκαν οι αθλητές που διακρίθηκαν το περασμένο έτος σε σημαντικές διοργανώσεις. Η πρόεδρος του συλλόγου, αναφέρει δελτίο Τύπου, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και μίλησε, με θερμά λόγια, για την εξαιρετική δουλειά που προσφέρει επί 18 έτη, ο προπονητής, Χάρης Παλτόγλου. Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, κ. Στέφανος, ο οποίος επεσήμανε ότι οι νέοι πρέπει να ασχολούνται με τον αθλητισμό. Χαιρετισμούς απηύθυναν και έκαναν βραβεύσεις οι βουλευτές Καβάλας, Μακάριος Λαζαρίδης, Ιωάννης Πασχαλίδης, Τάνια Ελευθεριάδου, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, ο δημοτικός σύμβουλος Δήμου Καβάλας και επικεφαλής της παράταξης «Συνεργασία για την Καβάλα», Νικόλαος Ξανθόπουλος, ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στα Λιπάσματα Καβάλας και δημοτικός σύμβουλος, Νικόλαος Βογιατζίδης, η πρόεδρος του συλλόγου «Πνοή», Ιωάννα Χατζηβαρύτη και ο πρόεδρος της ΚΟΙΝΣΕΠ «Ευκάλυψις», Κίμων Παπαδόπουλος.

Ο σύλλογος τίμησε και τους υποστηρικτές του 12ου Kids Open, που διοργάνωσε τον Φεβρουάριο 2019 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί στις 16 Φεβρουαρίου 2020, με συνδιοργανωτές τον Δήμο Καβάλας και την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας

Ο Χάρης Παλτόγλου ευχαρίστησε τους γονείς των αθλητών και τα μέλη του συλλόγου, που βρίσκονται συνέχεια κοντά στο άθλημα και στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται. Τόνισε, επίσης, την προσπάθεια, να εμφυσήσει στους αθλητές την πειθαρχία και το αθλητικό ήθος. Ακολούθησε η απονομή μαύρων ζωνών και DAN στους επιτυχόντες αθλητές των προαγωγικών εξετάσεων Ιανουαρίου και Ιουνίου, καθώς και η επίδειξη δεξιοτήτων όλων των τμημάτων.

Το φλουρί βρήκαν η βουλευτής, Τάνια Ελευθεριάδου και ο αθλητής, Χάρης Κεφαλίδης. Η βουλευτής ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και καλή δύναμη στον προπονητή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ