Ο Α.Ο.Κ. είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την παραμονή στην Super League 2 έως και το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Ευχόμαστε να πετύχει τον στόχο στον β΄ γύρο, που άρχισε το Σαββατοκύριακο 12-13 Φεβρουαρίου 2022, με νίκη 3-0 επί του Απόλλωνα Πόντου στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

Το αποτέλεσμα δείχνει την αποφασιστικότητα των ποδοσφαιριστών, του προπονητή και των διοικούντων την Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (Π.Α.Ε.), να «παλέψουν» σε κάθε παιχνίδι και απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Ο Απόλλων Πόντου είναι, ίσως, η πιο αμυντικογενής ομάδα στον βόρειο όμιλο και η φιλοσοφία που έχει ο προπονητής της, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, κάνει ιδιαίτερα δύσκολη την προσπάθεια όλων των ομάδων να την καταβάλλουν αγωνιστικά.

Ο Bogdan Stamenkovic άνοιξε το σκορ στο 30ο λεπτό, έπειτα από σέντρα «ακριβείας» του Yanis Ammour, ενώ ακολούθησαν δύο ακόμα τέρματα στο β΄ ημίχρονο του παιχνιδιού. Το 2-0 έγινε από τον Sunday Alimi στο 73ο λεπτό, από ατομική προσπάθεια και τελική πάσα του B. Stamenkovic, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, ο Patrick Ebert ευστόχησε σε κτύπημα πέναλτι και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα 3-0.

Ο Α.Ο.Κ. έφτασε στους 13 βαθμούς και ισοβαθμεί στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με τον Ολυμπιακό Βόλου. Από τους 13 έως και τους 16 βαθμούς, ωστόσο, «συνωστίζονται» έξι ομάδες και η συνέχεια του πρωταθλήματος αναμένεται πολύ ενδιαφέρουσα.

Εναντίον του Απόλλωνα Πόντου αγωνίστηκαν οι: Κυρίτσης, Στίκας, Πανουργιάς, Καζαντζίδης, Καραγιάνης, Οκάν Σουλεϊμάν, Spacic, Stamenkovic, Ebert, Ammour, Caiuby Francisco da Silva (Θωμαΐδης, Ρέτσος, Σαμπανίδης, Alimi). Στα άλλα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής ημέρας στον βόρειο όμιλο σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Νίκη Βόλου-Τρίγλια/Ηρακλής 1-1, Αλμωπός Αριδαίας-Βέροια 1-2, Τρίκαλα-Απόλλων Λάρισας 0-1, Π.Α.Ο.Κ. Β-Ολυμπιακός Πειραιώς Β 1-0, Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός 1-2, Θεσπρωτός-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0, Ξάνθη-Πιερικός 3-0, ρεπό Λάρισα.

Η βαθμολογία του ομίλου είναι η ακόλουθη: Βέροια 39, Λάρισα 33, Ξάνθη 32, Αναγέννηση Καρδίτσας 26, Ολυμπιακός Πειραιώς Β 25, Νίκη Βόλου 24, Π.Α.Ο.Κ. Β 22, Αλμωπός Αριδαίας 21, Τρίγλια/Ηρακλής 21, Θεσπρωτός 19, Απόλλων Πόντου 16, Πανσερραϊκός 16, Τρίκαλα 16, Απόλλων Λάρισας 16, Πιερικός 15, Ολυμπιακός Βόλου 13, Καβάλα 13.

Την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 θα διεξαχθούν τα παιχνίδια: Αναγέννηση Καρδίτσας-Καβάλα, Πιερικός-Θεσπρωτός, Απόλλων Πόντου-Αλμωπός Αριδαίας, Βέροια-Νίκη Βόλου, Τρίγλια/Ηρακλής-Ολυμπιακός Βόλου, Πανσερραϊκός-Π.Α.Ο.Κ. Β, Ολυμπιακός Πειραιώς Β-Τρίκαλα, Απόλλων Λάρισας-Λάρισα, ρεπό Ξάνθη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ