Ο Α.Ο.Κ. αγωνίζεται με «νύχια και με δόντια» για την παραμονή στην Super League 2, ωστόσο μαζεύει τους βαθμούς με το σταγονόμετρο! Οι δύο βαθμοί που κέρδισε, με μεγάλη προσπάθεια, απέναντι στην Ξάνθη και την περασμένη Κυριακή 6 Μαρτίου 2022 με αντίπαλο τον Θεσπρωτό είναι σαφώς σημαντικοί, αλλά δεν βελτίωσαν την θέση του αφού παραμένει «ουραγός» στην βαθμολογία.

Το σίγουρο είναι ότι παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο, οι ποδοσφαιριστές δείχνουν διάθεση και η τύχη θα του «χαμογελάσει» στα επόμενα παιχνίδια. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει, είναι να συνεχίσει να δουλεύει και να πιστεύει! Απέναντι στον Θεσπρωτό βρέθηκε πίσω στο σκορ, στην πρώτη ευκαιρία που είχε η φιλοξενούμενη ομάδα στο παιχνίδι και παρά την πίεση που άσκησε, κατάφερε να ισοφαρίσει έπειτα από εξήντα και πλέον λεπτά! Συγκεκριμένα, ο Bogdan Stamenkovic στο 88ο λεπτό αξιοποίησε την τελευταία ίσως πιθανότητα για τον Α.Ο.Κ. να πάρει κάτι από τον αγώνα αυτό και πέτυχε το τέρμα της ισοφάρισης.

Κατά την άποψη μας, ο Α.Ο.Κ. έχει ανάγκη από δύο συνεχόμενες νίκες για να «ξεμπλοκάρει» ψυχολογικά και να «ρευστοποιήσει» την αγωνιστική του άνοδο. Ευχόμαστε η αφετηρία να είναι μετά το «ρεπό» της 23ης αγωνιστικής ημέρας. Στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό αγωνίστηκαν οι: Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Στίκας, Πανουργιάς, Θωμαΐδης, Οκάν Σουλεϊμάν, Spacic, Ebert, Caiuby Francisco da Silca, Ammour, Stamenkovic (Μπελεβώνης, Σαμπανίδης, Γροσδάνης, Armalas, Alimi). Στα άλλα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής ημέρας σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα: Νίκη Βόλου-Πιερικός 2-0, Απόλλων Λάρισας-Πανσερραϊκός 1-0, Λάρισα-Τρίγλια/Ηρακλής 3-0, Τρίκαλα-Βέροια 1-2, Π.Α.Ο.Κ. Β-Απόλλων Πόντου 2-1, Ολυμπιακός Βόλου-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1, Αλμωπός Αριδαίας-Ξάνθη 2-2, ρεπό Ολυμπιακός Πειραιώς Β.

Την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 θα διεξαχθούν τα παιχνίδια: Θεσπρωτός-Αλμωπός Αριδαίας, Ξάνθη-Νίκη Βόλου, Πιερικός-Ολυμπιακός Βόλου, Αναγέννηση Καρδίτσας-Π.Α.Ο.Κ. Β, Απόλλων Πόντου-Τρίκαλα, Βέροια-Λάρισα, Τρίγλια/Ηρακλής-Απόλλων Λάρισας, Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Πειραιώς Β, ρεπό Καβάλα.

Η βαθμολογία του βορείου ομίλου είναι η ακόλουθη: Βέροια 48, Λάρισα 45, Αναγέννηση Καρδίτσας 37, Ξάνθη 35, Νίκη Βόλου 31, Τρίγλια/Ηρακλής 29, Π.Α.Ο.Κ. Β 29, Ολυμπιακός Πειραιώς Β 28, Αλμωπός Αριδαίας 27, Θεσπρωτός 24, Απόλλων Λάρισας 22, Τρίκαλα 20, Πιερικός 19, Απόλλων Πόντου 17, Πανσερραϊκός 17, Ολυμπιακός Βόλου 16, Καβάλα 15.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κοιτάς τη βαθμολογία κ τρελαίνεσαι. Δεν είναι τόσο η ισοπαλία της Κυριακής όσο η ήττα από τον Πιερικό την οποία θα την κουβαλάμε μέχρι τέλους. Μας έχει στοιχειώσει. Άμα είχαμε νικήσει, τώρα θα ήμασταν έξω από τη ζώνη με 18 βαθμούς ενώ ο Πιερικός θα ήταν τελευταίος μαζί με το Βόλο στους 16 κ ανάμεσά μας Καλαμαριά κ Σέρρες με 17. Όλα αυτά με ένα αποτέλεσμα και με ισοπαλία την Κυριακή. Την Τετάρτη που έχουμε ρεπό ας ελπίσουμε ότι το όριο σωτηρίας που τώρα είναι στους 19 βαθμούς θα παραμείνει εκεί με διπλό του Βόλου στην Κατερίνη ή στην χειρότερη με ισοπαλία να πάει στους 20 βαθμούς, πάντως όχι πάνω από -5 βαθμούς για να βγάλουμε το ρεπό μας αναίμακτα. Ακόμα κ ισοπαλία να είχαμε έρθει με τον Πιερικό θα ήμασταν στο -1 από την ζώνη αφού θα είχαμε 16 βαθμούς έναντι 17 του Πιερικου. Το -4 φαντάζει ανυπέρβλητο όσο μειώνονται οι αγωνιστικές. Μακάρι στο τέλος να πανηγυριζουμε την σωτηρία κ να μην είμαστε αναγκασμένοι να μνημονεύουμε το ματς με τον Πιερικό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ