Ο Α.Ο.Κ. δεν θέλγει με το ποδόσφαιρο που παίζει, ωστόσο καταφέρνει να παίρνει το αποτέλεσμα που χρειάζεται. Αυτό συνέβη και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 στο «Καυτανζόγλειο» στάδιο της Θεσσαλονίκης απέναντι στην ομάδα του Π.Ο. Τρίγλια-Ηρακλής. Σε κάθε παιχνίδι του πρωταθλήματος της Super League 2, ανεξαρτήτως του αντιπάλου, η ομάδα της Καβάλας προσπαθεί για το καλύτερο, με όπλα την τακτική και, το κυριότερο, την μεγάλη διάθεση για νίκη.

Εναντίον του Π.Ο. Τρίγλια-Ηρακλής προηγήθηκε στο σκορ, έπειτα από κεφαλιά του Απόστολου Στίκα, στο 15ο λεπτό του αγώνα κι ενώ δέχτηκε την ισοφάριση, με εύστοχο κτύπημα πέναλτι στο 70ο λεπτό, δεν πτοήθηκε. Οι ποδοσφαιριστές διατήρησαν την ψυχραιμία τους και την θέληση να διεκδικήσουν έως την λήξη του παιχνιδιού το καλύτερο, που ήρθε με την συμπλήρωση των ενενήντα λεπτών και το τέρμα που σκόραρε ο Νίκος Σαμπανίδης.

Ο βραχυπρόθεσμος στόχος του Α.Ο.Κ. είναι, να συγκεντρώσει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί έως την ολοκλήρωση του α΄ γύρου του πρωταθλήματος και να πλησιάσει τις ομάδες που βρίσκονται εντός και στο όριο της ζώνης υποβιβασμού. Είμαστε σίγουροι, ότι στον β΄ γύρο του πρωταθλήματος θα δείξει πολύ καλύτερη αγωνιστική εικόνα με πλήρες το ρόστερ του. Τότε θα γίνει η μεγάλη αντεπίθεση για την επίτευξη της παραμονής στην κατηγορία.

Στο «Καυτανζόγλειο» στάδιο έπαιξαν οι: Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Στίκας, Πανουργιάς, Μπελεβώνης, Γροσδάνης, Σαμπανίδης, Armalas, Musija, Ebert, Stamenkovic (Θωμαΐδης, Ρέτσος, Alimi, Cohen).

Στα άλλα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής ημέρας στον βόρειο όμιλο σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα: Λάρισα-Π.Α.Ο.Κ. Β 0-0, Απόλλων Λάρισας-Ολυμπιακός Βόλου 1-1, Ολυμπιακός Πειραιώς Β-Νίκη Βόλου 2-0, Πανσερραϊκός-Αλμωπός Αριδαίας 1-3, Βέροια-Θεσπρωτός 2-1, Απόλλων Πόντου-Ξάνθη 0-0, Αναγέννηση Καρδίτσας-Πιερικός 2-0, ρεπό είχε ο Α.Ο. Τρικάλων.

Η βαθμολογία του ομίλου είναι η ακόλουθη: Βέροια 33, Λάρισα 27, Ξάνθη 24, Αναγέννηση Καρδίτσας 22, Αλμωπός Αριδαίας 21, Ολυμπιακός Πειραιώς Β 21, Νίκη Βόλου 19, Θεσπρωτός 18, Τρίγλια-Ηρακλής 16, Πιερικός 14, Π.Α.Ο.Κ. Β 14, Απόλλων Πόντου 13, Τρίκαλα 13, Πανσερραϊκός 12, Ολυμπιακός Βόλου 10, Απόλλων Λάρισας 10, Καβάλα 9.

Την 17η αγωνιστική ημέρα θα διεξαχθούν τα παιχνίδια: Ξάνθη-Αναγέννηση Καρδίτσας, Θεσπρωτός-Απόλλων Πόντου, Καβάλα-Βέροια, Αλμωπός Αριδαίας-Τρίγλια/Ηρακλής, Νίκη Βόλου-Πανσερραϊκός, Ολυμπιακός Βόλου-Ολυμπιακός Πειραιώς Β, Π.Α.Ο.Κ. Β-Απόλλων Λάρισας, Τρίκαλα-Λάρισας, ρεπό η ομάδα του Πιερικού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ