Μερικές ημέρες πριν δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της περιόδου 20192-2020, η Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (Π.Α.Ε.) Α.Ο. «Καβάλα» 1965 πραγματοποίησε μία ακόμα προσθήκη, πιθανόν την τελευταία, στο έμψυχο δυναμικό. Απέκτησε τον έμπειρο διεθνή μεσο-επιθετικό ποδοσφαιριστή, Άγγελο Χαντί, ο οποίος αγωνίστηκε στην Ελλάδα και σε συλλόγους στο εξωτερικό, ενώ ενισχύει την προσπάθεια της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ιορδανίας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965, συνεπής στις δεσμεύσεις της, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνή ποδοσφαιριστή με την εθνική ομάδα της Ιορδανίας, Άγγελου Χαντί, με πλούσιο βιογραφικό και πολλές εμπειρίες από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με παραστάσεις απ’ όλα τα εθνικά πρωταθλήματα της χώρας μας, που αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού μέσου και με την παρουσία του αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα μας, για να υλοποιήσει τον στόχο της.

Ο Άγγελος Χαντί γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας στις 7 Σεπτεμβρίου 1989, από Ιορδανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα. Άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Πανηλειακού και το 2008 υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο στο εξωτερικό, με την Τρέντσιν της Σλοβακίας. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα και εντάχθηκε στον Ολυμπιακό Χερσονήσου, υπογράφοντας συμβόλαιο έξι μηνών. Αφού εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στη Γ΄ εθνική κατηγορία, μεταγράφηκε με 5ετές συμβόλαιο στον Εργοτέλη. Είχε 34 συμμετοχές και σημείωσε 4 τέρματα, συμβάλλοντας στην κατάκτηση της 2ης θέσης και την επιστροφή του συλλόγου στη Super League. Ο Χαντί έπαιξε για δύο ακόμα περιόδους στον Εργοτέλη και τη δεύτερη ορίστηκε υπαρχηγός της ομάδας. Το καλοκαίρι του 2015 και μετά τον υποβιβασμό του Εργοτέλη στη Football League, αποφάσισε να αποχωρήσει και να υπογράψει διετές συμβόλαιο στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Αργότερα επέστρεψε στην Κρήτη και εντάχθηκε τον Ο.Φ.Η. στη Γ΄ εθνική κατηγορία. Οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες και τον Δεκέμβριο του 2017 κλήθηκε να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα της Ιορδανίας. Τον Ιανουάριο του 2018 μεταγράφηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League. Τον Σεπτέμβριο του 2018 υπέγραψε συμβόλαιο στον Αήττητο Σπάτων, ενώ ακολούθησε η μεταγραφή στον αλβανικό σύλλογο Λουφτετάρι. Έκανε το «ντεμπούτο» του στην εθνική ομάδα της Ιορδανίας στις 25 Δεκεμβρίου 2017 στο φιλικό παιχνίδι εναντίον της Λιβύης, το οποίο έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ