Μία περίεργη καταγγελία, για ρατσιστική επίθεση σε βάρος ποδοσφαιριστή του Νέστου Χρυσούπολης, προκάλεσε την αντίδραση της διοικούσας επιτροπής του τμήματος ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα», η οποία εξέδωσε την ακόλουθη απάντηση: «Mε μεγάλη θλίψη ενημερωθήκαμε, για δήθεν καταγγελία ρατσιστικής συμπεριφοράς παραγόντων του Α.Ο. «Καβάλα».στο Κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον Νέστο Χρυσούπολης. Είναι ξεκάθαρο, πως ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο κι αν γινόταν, τότε θα ήμασταν οι πρώτοι που θα το καταδικάζαμε. Το πιο τραγελαφικό είναι, πως χρειάστηκε να περάσουν δύο ημέρες από τον αγώνα, για να ανακαλύψει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αυτό που δήθεν έγινε την περασμένη Κυριακή, όταν και δεχτήκαμε συγχαρητήρια για τη φιλοξενία με δημόσιες τοποθετήσεις τόσο του αντίπαλου προπονητή, όσο και ποδοσφαιριστών του.

Προφανώς, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αντιλήφθηκε εκ των υστέρων, ότι κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί του, παρά την προκλητικότατη συμπεριφορά του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σε αντίθεση με τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και προσπαθεί ξανά να προκαλέσει.

Ήδη, έχει ενημερωθεί ο νομικός μας σύμβουλος για να πράξει τα δέοντα, ειδικά τη στιγμή που δεν έγινε καμία αναφορά/καταγγελία μετά το τέλος του αγώνα, αλλά και που ήταν ο μοναδικός αγώνας σε όλα τα χρόνια που συμμετέχουμε στη Γ΄ εθνική κατηγορία, που η Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας τήρησε με θρησκευτική ευλάβεια(!) τον κανονισμό και απαγόρευσε στον οποιονδήποτε παράγοντα να βρίσκεται περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου.

Την ευαισθησία και την αγάπη τους για τον συνάνθρωπο, την έχουν αποδείξει και την αποδεικνύουν καθημερινά τα μέλη του Α.Ο. «Καβάλα», ειδικά τη στιγμή που έχουν αγκαλιάσει στις τάξεις του συλλόγου τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο και δεν πρόκειται κανένας να τη μειώσει. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, έτσι το βλέπουμε και ξεκάθαρα είμαστε πολέμιοι ρατσιστικών και βίαιων συμπεριφορών απ’ όπου κι αν προέρχονται».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ