-Ο κυρ Αλέκος, όπως αποκαλεί ειρωνικά τον Καναδό επιχειρηματία Αλέξανδρο Χαντιτάτζι, τοπικό Μέσο Ενημέρωσης, έχει βάλει τον Α.Ο.Κ. στο μεγάλο «υπαρξιακό δίλημμα» της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2, ή της διάλυσης! Κι αυτό, γιατί δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της ερασιτεχνικής Γ΄ εθνικής κατηγορίας και δεν του επιτρέπεται, ακόμα, να αγωνιστεί στην Super League 2.

-Βρισκόμαστε στα μέσα του Οκτωβρίου 2021, ωστόσο το πρωτάθλημα της Super League 2, μετά την πολυδιαφημισμένη αναδιάρθρωση του Λευτεράκη που «έστειλε» το ιστορικό σωματείο της «Δόξας» Δράμας από την επαγγελματική Super League 2 απευθείας στην ερασιτεχνική Γ΄ εθνική κατηγορία, ενώ αν υπήρχε η Football League θα δήλωνε συμμετοχή στην κατηγορία που εξαφανίστηκε, είναι άγνωστο πότε θα εκκινήσει!

-Εισερχόμαστε στο τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου και συζητάμε, ακόμα, για τον Α.Ο.Κ. που υφίσταται ως Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (Π.Α.Ε.). Και ο μοναδικός λόγος που υφίσταται ως Π.Α.Ε., μετά την πρώτη απόρριψη της αίτησης συμμετοχής στην Super League 2, από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.), στις 2 Αυγούστου 2021, είναι η παρουσία και η επιμονή του «κυρ Αλέκου».

-Στις 2 Αυγούστου 2021, όταν ο Α.Ο.Κ. βρέθηκε πραγματικά μπροστά στον κίνδυνο της διάλυσης, ο Αλ. Χαντιτάτζι μπορούσε να «πάρει το καπελάκι του» και να αποχωρήσει από την Καβάλα. Λίγες ημέρες μετά, στις 6 Αυγούστου 2021, υπέγραψε προσύμφωνο με τους τέως ιδιοκτήτες της Π.Α.Ε., για την μεταβίβαση των μετοχών τους και την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Ο Α.Ο.Κ. βρήκε την «σανίδα σωτηρίας», γιατί ο Ερασιτέχνης δήλωσε αδυναμία να διαχειριστεί (και) την ομάδα ποδοσφαίρου του συλλόγου.

-Ο Α.Ο.Κ. δεν διαλύθηκε στις 2 Αυγούστου 2021, γι’ αυτό να μην ανησυχούν εκείνοι που ταλανίζονται από το «δίλημμα»: Super League 2, ή διάλυση. Ο Α.Ο.Κ. έχει το πιστοποιητικό συμμετοχής και θα αγωνιστεί στην Super League 2!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο νόμος είναι με τον ΑΟΚ κ κανείς δεν είναι υπεράνω αυτού, ούτε ο υπουργός, ούτε η SL2. Αφού έχεις δικαιωθεί κανένας δεν μπορεί να σου αφαιρέσει το δικαίωμα αυτό όσες τρικλοποδιές κ να σου βάλουν. Το ξαναλέω, το χειρότερο που μπορεί να γίνει είναι να μην αγωνιστούμε φέτος πουθενά κ να παίξουμε του χρόνου. Βέβαια δεν ξέρω αν είναι το χειρότερο η είναι καλύτερα. 0

  2. Ο Αυγενακης, που δεν θέλει να δει τον ΑΟΚ στην SL2 ούτε ζωγραφιστό, ξεφτυλισε χθες το προεδρείο τους, λέγοντάς τους ότι παρανομούν καλώντας ερασιτεχνικες ομάδες να καλύψουν τα κενά κ αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην Καλαμαριά που ενώ δεν έχει πάρει αδειοδότηση από την ΕΠΟ έκανε μεταγραφές παικτών άνω των 25 ετών, έχει πάρει παράταση για ΑΜΚ μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021, ενώ δεν θα έπρεπε να παίζει καν στην κατηγορία. Όπως είπε η Καλαμαριά είναι σαν να ανέβηκε 2 κατηγοριες. Ο ΑΟΚ αυτό θα το αφήσει έτσι; Πρέπει να μπλοκάρει την έναρξη του πρωταθλήματος με κάθε νόμιμο μέσο. Ή αυτοί η εμείς. Φωνάζω 2 μήνες τώρα για την παράνομη συμμετοχή της Καλαμαριάς κ του Βλαχιωτη στην SL2. Ακούει κανείς;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ