Το τέρμα που σημείωσε ο Juan Larrea στον επιπλέον χρόνο του α΄ ημιχρόνου έκρινε το αποτέλεσμα του παιχνιδιού μεταξύ των ομάδων της Αναγέννησης Καρδίτσας και του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα», το απόγευμα της Τετάρτης 16 Φεβρουαρίου 2022 στο στάδιο της θεσσαλικής πόλης. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο και προσπάθησαν για την νίκη, την οποία κατέκτησε η γηπεδούχος με σκορ 1-0. Η ομάδα της Καβάλας έδειξε ότι προοδεύει αγωνιστικά και είναι δυνατή αντίπαλος. Μακάρι, η εμφάνιση στην Καρδίτσα να συνοδευόταν με θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο δημιουργεί αισιοδοξία για καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Super League 2. Ο Α.Ο.Κ. παρατάχθηκε στο γήπεδο με τους: Κυρίτση, Στίκα, Πανουργιά, Καραγιάννη, Θωμαΐδη, Οκάν Σουλεϊμάν, Armalas, Ammour, Ebert, Caiuby, Stamenkovic, ενώ αγωνίστηκαν και οι: Μπελεβώνης, Σαμπανίδης, Ρέτσος, Spacic, Hosseinpour.

Στα άλλα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής ημέρας στον βόρειο όμιλο σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα: Πιερικός-Θεσπρωτός 0-3, Απόλλων Πόντου-Αλμωπός Αριδαίας 1-1, Βέροια-Νίκη Βόλου 1-0, Τρίγλια/Ηρακλής-Ολυμπιακός Βόλου 4-0, Πανσερραϊκός-Π.Α.Ο.Κ. Β 1-2, Ολυμπιακός Πειραιώς Β-Τρίκαλα 2-0, Απόλλων Λάρισας-Λάρισα 0-2, ρεπό Ξάνθη.

Η βαθμολογία του ομίλου διαμορφώθηκε ως εξής: Βέροια 42, Λάρισα 36, Ξάνθη 32, Αναγέννηση Καρδίτσας 29, Ολυμπιακός Πειραιώς Β 28, Π.Α.Ο.Κ. Β 25, Νίκη Βόλου 24, Τρίγλια/Ηρακλής 24, Αλμωπός Αριδαίας 22, Θεσπρωτός 22, Απόλλων Πόντου 17, Πανσερραϊκός 16, Τρίκαλα 16, Απόλλων Λάρισας 16, Πιερικός 15, Ολυμπιακός Βόλου 13, Καβάλα 13.

Την 20η αγωνιστική ημέρα (19 και 20 Φεβρουαρίου 2022) θα διεξαχθούν τα παιχνίδια: Καβάλα-Πιερικός, Λάρισα-Ολυμπιακός Πειραιώς Β, Ολυμπιακός Βόλου-Βέροια, Τρίκαλα-Πανσερραϊκός, Π.Α.Ο.Κ. Β-Τρίγλια/Ηρακλής, Νίκη Βόλου-Απόλλων Πόντου, Αλμωπός Αριδαίας-Αναγέννηση Καρδίτσας, Θεσπρωτός-Ξάνθη, ρεπό Απόλλων Λάρισας.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δημιούργησαν κλίμα κάτι φαντάζομαι ότι το περιμέναμε. Δεν πειράζει αλλά ξέχασαν ότι το ματς του α γύρου δεν έχει διεξαχθεί ακόμα. Εκτός αν νομίζουν ότι θα κερδίσουν την έφεση κ το ματς στα χαρτιά, αλλά μάταια το νομίζουν. Εμείς θα τους περιμένουμε κ όπως έχω ξαναγράψει θα φύγουν με τριάρα από Καβάλα. Με τα α κ τα ου δεν φτιάχνεις ομάδα αλλά ούτε κ αλλάζεις επίπεδο. Αντε να κερδίσεις κάνα δύο ματς αλλά μέχρι εκεί. Πάμε στο ματς της Κυριακής με Πιερικό. Πολύ καλή η κίνηση της διοίκησης με τα εισιτήρια κ πιστεύω ότι έτσι η ομάδα δείχνει ότι σέβεται τον κόσμο. Τώρα μάλιστα με την αναθεώρηση των μέτρων στα γήπεδα πιστεύω ότι αν όχι 5000 σίγουρα κοντά στους 4000 θα έχει σίγουρα. Αυτό όμως που με ενόχλησε ήταν η δημοσίευση φωτογραφιών από την εφημερίδα Μακεδονία σχετικά με το ματς του Α γύρου κ τα 7 γκολ που δέχτηκε η ομάδα. Δλδ φτιάχνουμε κλίμα τώρα εμείς για το ματς της Κυριακής; Μας ενόχλησε κάπου η ομάδα της Κατερίνης; Ισα ίσα που είχαμε βγάλει κ ανακοίνωση κ ευχαριστουσαμε για την φιλοξενία, αν θυμάμαι καλά. Θέλουμε να ξεπλύνουμε την ντροπή της 7άρας; Μα 7 φάγαμε κ από την Καλαμαριά. Δεν είδα να γίνεται κάτι ανάλογο πριν το ματς. Το να θες να προωθήσεις τα εισιτήρια ενός αγώνα είναι θεμιτό, το να δημοσιεύεις όμως τα άρθρα του Α γύρου που μιλούσαν για διασυρμους κ παρωδίες δεν σε τιμά κ δεν αντιπροσωπεύει την προσπάθεια που γίνεται στον οργανισμό ΑΟΚΑΒΑΛΑ να αλλάξει επίπεδο. Πιστεύω ότι ο Alex δεν έχει δει την ανάρτηση κ είμαι σίγουρος ότι δεν την υποστηρίζει. Παρακαλώ τον διαχειριστή του fb της ομάδας να κατεβάσει άμεσα τα δημοσιεύματα από την εφημερίδα Μακεδονία . Αρκεί η ανακοίνωση για την διάθεση των εισιτηρίων. Άμα θέλει να τραβήξει την προσοχή του κόσμου ας ανεβάσει φωτογραφίες από παλιές αλλά όχι μακρινές εποχές με το στάδιο γεμάτο. Δεν θα γίνουμε σαν τους Καρδιτσιωτες. Όχι σε ότι κοροϊδεύουμε!!!!

  2. Η Καρδίτσα έκανε το ματς ροντέο για ένα πέναλτι ανύπαρκτο που πολύ σωστά δεν έδωσε ο διαιτητής. Ο speaker από το Θεσσαλία TV ενώ φωνάζει για πέναλτι στην κανονική ροή του αγώνα, μόλις βλέπει το replay καταπίνει τη γλώσσα του. Τρία replays κ δεν βγάζει άχνα. Διέκοψαν τον αγώνα για 7 λεπτά κ φάγαμε το γκολ 45+9. Πέτυχαν αυτό που θέλανε αλλά μια ζωή αυτοί θα είναι. Η ΑΣΑ, οπως ο τύπος που έκανε ο Λαζόπουλος στους 10 μικρούς Μητσους. Αυτό είναι το επίπεδο τους κ για αυτό δεν θα δουν ποτέ Α Εθνική.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ