Με την εμφάνιση που πραγματοποίησε, αλλά κυρίως με την νίκη που πέτυχε στην Κομοτηνή (1-0), την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, ο Α.Ο.Κ. έδειξε την «στόφα» του πρωταθλητή! Δικαίως χειροκροτήθηκε, μετά το τέλος του αγώνα, από τους φιλάθλους του, που φώναξαν το σύνθημα: «Νάτοι οι πρωταθλητές!».

Το παιχνίδι κρίθηκε σε ένα δίλεπτο στα μέσα του β΄ ημιχρόνου. Στο 29ο λεπτό (74ο λεπτό του αγώνα) έγινε μία «σύρραξη» μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων και ο διαιτητής, μετά από υπόδειξη του βοηθού του, απέβαλε τον Σίλβα του Πανθρακικού, ο οποίος κτύπησε εκτός φάσης τον Νέτι Μέτσε. Δύο λεπτά αργότερα, στο 31ο λεπτό (76ο λεπτό του αγώνα), πάλι ο Ν. Μέτσε έγινε «πρωταγωνιστής», αφού κέρδισε έξυπνα πέναλτι εκμεταλλευόμενος την ασυνεννοησία του τερματοφύλακα και αμυντικού ποδοσφαιριστή του Πανθρακικού. Πρόλαβε να κάνει επαφή με την μπάλα και στην συνέχεια ανατράπηκε εντός της μεγάλης περιοχής. Το πέναλτι εκτέλεσε με ψύχραιμο και εύστοχο τρόπο ο Λάζαρος Τζελίδης.

Στους πανηγυρισμούς έγινε ρήψη αντικειμένων (πλαστικών μπουκαλιών) από τους φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας και αποβλήθηκε ο Φίλιππος Δημητριάδης του Α.Ο.Κ., για απρεπή χειρονομία προς τους φιλάθλους. Από εκείνο το χρονικό σημείο, ο Πανθρακικός «ξεμύτισε» από το δικό του μισό του γηπέδου και προσπάθησε να αντεπιτεθεί. Χωρίς αποτέλεσμα, αφού ο Α.Ο.Κ. είχε εξουδετερώσει πλήρως τους επικίνδυνους επιθετικούς παίκτες του συλλόγου της Κομοτηνής.

Να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ., που έπαιξαν με πάθος, δύναμη, αυτοπεποίθηση και σοβαρότητα, απέναντι σε μία ομάδα με καθαρά αμυντικογενή προσανατολισμό, σκληρό έως αντιαθλητικό παιχνίδι (σ.σ. δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον προπονητή της, Γιώργο Μαραντά). Θεωρούμε ότι η ανωτερότητα του Α.Ο.Κ. δεν αμφισβητείται, μετά από την εμφάνιση στην Κομοτηνή!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής ημέρας στον 1ο όμιλο της Γ΄ εθνικής κατηγορίας είναι τα ακόλουθα: Πανθρακικός-Καβάλα 0-1, Ορέστης Ορεστιάδας-Θερμαϊκός 0-0, Άρης Αβάτου-Χανιώτης 0-0, Αετός Βαρβάρας-Άρης Πετεινού 2-1, Δόξα Δράμας-Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 4-1, Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας-Νέστος Χρυσούπολης 1-2, Αναγέννηση Επανομής-Απόλλων Παραλιμνίου 1-1, Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης-Βέροια 1-0, Θύελλα Σαρακηνών-Νίκη Ευκαρπίας 0-3 (χωρίς αγώνα).

Η βαθμολογία του ομίλου είναι η ακόλουθη: Καβάλα 73 βαθμοί, Νέστος Χρυσούπολης 64, Πανθρακικός 56, Θερμαϊκός 43, Άρης Αβάτου 43, Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας 42, Χανιώτης 41, Ορέστης Ορεστιάδας 40, Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης 39, Νίκη Ευκαρπίας 35, Απόλλων Παραλιμνίου 35, Δόξα Δράμας 31, Βέροια 26, Αετός Βαρβάρας 21, Άρης Πετεινού 18, Αναγέννηση Επανομής 18, Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 13.

Την 27η αγωνιστική ημέρα, το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024, θα παίξουν: Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας-Άρης Πετεινού, Νέστος Χρυσούπολης-Δόξα Δράμας, Απόλλων Παραλιμνίου-Αετός Βαρβάρας, Καβάλα-Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας, Νίκη Ευκαρπίας-Αναγέννηση Επανομής, Βέροια-Πανθρακικός, Θερμαϊκός-Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης, Άρης Αβάτου-Ορέστης Ορεστιάδας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ