Είναι κρίμα που οι αντίξοες καιρικές συνθήκες, δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθεί το παιχνίδι μεταξύ των ομάδων του Α.Ο. Ξάνθη και του Α.Ο. «Καβάλα», την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 στο ιδιόκτητο γήπεδο του συλλόγου της Ξάνθης στα Πηγάδια. Εάν το παιχνίδι διεξαγόταν υπό κανονικές συνθήκες καιρού, οι θεατές θα παρακολουθούσαν έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα. Ο διαιτητής, ωστόσο, αναγκάστηκε να διακόψει στο 55ο λεπτό, λόγω της επιδείνωσης του καιρικού φαινομένου και της μεγάλης δυσκολίας να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Έως εκείνο το χρονικό σημείο, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έδειξαν ιδιαίτερη αγωνιστικότητα και θέληση για την νίκη, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Το τέρμα που σημείωσε η γηπεδούχος ομάδα στο 8ο λεπτό, με κεφαλιά του Αλί Μπάμπα, ακυρώθηκε ορθώς ως αντικανονικό, αφού ο σκόρερ βρισκόταν σε θέση οφ σάιντ. Εάν η κατάσταση του γηπέδου και ο καιρός το επιτρέψουν, το υπόλοιπο του αγώνα θα διεξαχθεί το απόγευμα της Δευτέρας 28 Φεβρουαρίου 2022.

Ο Α.Ο.Κ. έπαιξε, έως την διακοπή του παιχνιδιού, με τους: Κυρίτση, Καζαντζίδη, Στίκα, Πανουργιά, Θωμαΐδη, Μπελεβώνη, Οκάν Σουλεϊμάν, Ebert, Spacic, Stamenkovic, Caiuby Francisco da Silva, ενώ με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου εισήλθαν οι: Σαμπανίδης, Armalas, Bouman.

Στα άλλα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής ημέρας του βορείου ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2 σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα: Βέροια-Π.Α.Ο.Κ. Β 2-1, Ολυμπιακός Πειραιώς Β-Απόλλων Λάρισας 0-1, Τρίγλια/Ηρακλής-Τρίκαλα 0-1, Πανσερραϊκός-Λάρισα 0-1, Πιερικός-Αλμωπός Αριδαίας 2-2, Αναγέννηση Καρδίτσας-Νίκη Βόλου 0-0. Το παιχνίδι Απόλλων Πόντου-Ολυμπιακός Βόλου δεν διεξήχθη, ενώ ρεπό είχε ο Θεσπρωτός.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ