-Ο μόνος τρόπος, για να συνεχίσει ο Ανδρέας Καραγιώργης την πολύ καλή συνεργασία με τον Χρήστο Μέτιο, είναι να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του δεύτερου και, φυσικά, ο Χρ. Μέτιος, να επανεκλεγεί περιφερειάρχης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης!

-Αλλά, αν θεωρήσουμε, καρντάσια, ότι είναι σίγουρη η επανεκλογή του Χρ. Μέτιου, νομίζω πως ο Α. Καραγιώργης, θα δυσκολευτεί πολύ να εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος, πάλι, στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές. Τον Μάιο του 2019, ως επικεφαλής συνδυασμού, έλαβε ποσοστό 1,34% και 4.273 ψήφους. Δηλαδή, ήρθε τελευταίος μεταξύ των 8 υποψηφίων περιφερειαρχών! Που σημαίνει ότι, στις Περιφερειακές Ενότητες Καβάλας, το ποσοστό αυτό ήταν χαμηλότερο.

-Με δεδομένη την ενίσχυση και την ανανέωση του ψηφοδελτίου σε επίπεδο Π.Ε. Καβάλας/Θάσου, στον συνδυασμό του Χρ. Μέτιου, ο συναγωνισμός θα είναι μεγαλύτερος τον Οκτώβριο του 2023. Παρά τους πόντους που πήρε σε αναγνωρισιμότητα ο Α. Καραγιώργης, ως μέλος του διοικητικού σχήματος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στην τρέχουσα θητεία, δεν πιστεύω πως θα την «εξαργυρώσει» σε περισσότερες ψήφους στις εκλογές. Είμαι βέβαιος, καρντάσια, ότι πολλοί συμπολίτες στον Νομό Καβάλας, θεωρούν πως ο Α. Καραγιώργης είναι μέλος του συνδυασμού του Χρ. Μέτιου και όχι συνεργαζόμενος περιφερειακός σύμβουλος με την διοίκηση της Περιφέρειας.

-Εγώ νομίζω, ότι μπορούσε να βοηθήσει στην υλοποίηση του διοικητικού έργου, χωρίς να δεχτεί την θέση του θεματικού αντιπεριφερειάρχη, αρχικά και νυν εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου αλιευτικής πολιτικής. Απλά, θα συμφωνούσε με τον Χρ. Μέτιο, να καταθέτει τις προτάσεις του κι όποιες είναι αξιόλογες, να τις υιοθετεί η διοίκηση και να ψηφίζει θετικά όλες τις εισηγήσεις στο περιφερειακό συμβούλιο. Αλλά, για μερικούς στην πολιτική, μετράει ο τίτλος και το αξίωμα, για να κάνουν την λεγόμενη «λεζάντα»!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ