-Μετά τον Θανάση Δασκαλούδη, ο οποίος παραιτήθηκε από την προεδρία της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Καβάλας, σε «αποστρατεία» μπήκε και ο Κυριάκος Κελίδης (φωτογραφία), ο οποίος ολοκλήρωσε, ευδοκίμως, το έργο του στην αντίστοιχη επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

-Η νέα πρόεδρος της επιτροπής, Κατερίνα Μαρκάκη, θα βρει «στρωμένο το πεδίο», για να συνεχίσει στον «δρόμο που χάραξε» ο Κυριάκος. Τελικά, ο Θίοντορ, δεν επέλεξε προέδρους για τις δημοτικές σχολικές επιτροπές, αλλά «κασκαντέρ» για να εκτελέσουν συγκεκριμένη (επικίνδυνη) αποστολή! Δηλαδή, να εξυγιάνουν οικονομικά τις επιτροπές και να συμμαζέψουν τις δαπάνες. Μάλιστα, αμφότεροι άφησαν και κάτι «ψιλά» στο ταμείο για τις διαδόχους τους. Εύγε καρντάσια.

-Μετά τον Μάρτιο του 2020, ωστόσο, οι σχολικές περίοδοι είναι σκάρτες, αφού η πανδημία του covid-19 δεν επέτρεψε την κανονική λειτουργία των σχολείων. Από τον Σεπτέμβριο του 2021, που θα λειτουργήσουν συνεχόμενα, θέλω να πιστεύω, θα αυξηθούν και οι απαιτήσεις, άρα και οι υποχρεώσεις για τις διοικήσεις των δημοτικών σχολικών επιτροπών. Τότε θα φανεί το αποτέλεσμα του έργου που έκαναν ο Θανάσης και ο Κυριάκος και η πραγματική εικόνα.

-Η Καβάλα είναι η «γαλάζια πολιτεία», ο Ρετζέπ ονειρεύεται την «γαλάζια πατρίδα» και ο δήμαρχος Θάσου, Λευτέρης Κυριακίδης, συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη για την «γαλάζια ελευθερία»! Εδώ «δένει», καρντάσια, το άσμα: «Τα γαλάζια σου γράμματα» με την Δήμητρα Γαλάνη! Σύμφωνα με το σχέδιο «γαλάζια ελευθερία», θα γίνει καθολικός εμβολιασμός στα νησιά με πληθυσμό άνω των δέκα χιλιάδων κατοίκων. Σύμφωνα με το σχέδιο «γαλάζια πατρίδα», η Τουρκία θα καταλάβει όλα τα νησιά (του Αιγαίου πελάγους) με πληθυσμό άνω των δέκα χιλιάδων κατοίκων, στα οποία έγινε καθολικός εμβολιασμός και είναι covid free τουριστικοί προορισμοί!

-Να προσθέσω και την συνταρακτική είδηση ότι, από τις 22 Μαΐου 2021 στην πορθμειακή γραμμή Καβάλας-Πρίνου θα αυξηθούν, από ένα σε δύο ημερησίως! Χαράς ευαγγέλια, δήμαρχε, για την Θάσο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ