Οι αστυνομικοί γιόρτασαν τον Άγιο Αρτέμιο και πρόσφεραν τρόφιμα και άλλα είδη στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Την ημέρα εορτασμού της μνήμης του προστάτη της Αγίου, του Αγίου Αρτεμίου, η Ελληνική Αστυνομία και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης πραγματοποίησε μία σημαντική χειρονομία. Μία ώρα μετά το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου 2017, ο περιφερειακός διευθυντής, υποστράτηγος Νικόλαος Μενεξίδης, συνοδευόμενος από ανώτερους αξιωματικούς, επισκέφθηκαν το κέντρο στήριξης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο κέντρο της Καβάλας, όπου παρέδωσαν τα τρόφιμα και τα άλλα είδη που συγκέντρωσε το προσωπικό των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. υποδέχτηκε η επικεφαλής του Οργανισμού στη βόρεια Ελλάδα, η οποία ευχαρίστησε θερμά τον υποστράτηγο, τους αξιωματικούς και όλο το προσωπικό των Διευθύνσεων Αστυνομίας Περιφέρειας Α.Μ.-Θ., για την ευγενική και πολύτιμη προσφορά τους. Τέτοιες ενέργειες, είπε, αναδεικνύουν τον κοινωνικό ρόλο της Ελληνικής Αστυνομίας και δίνουν δύναμη στους εργαζόμενους, στους εθελοντές και στα παιδιά του Οργανισμού, να συνεχίσουν την προσπάθεια τους. Επ’ ευκαιρία, ζήτησε τη συνεργασία των αστυνομικών Υπηρεσιών, για την αποτελεσματικότερη βοήθεια των παιδιών που έχουν την ανάγκη προστασίας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο υποστράτηγος, Ν. Μενεξίδης, δήλωσε ότι πρόκειται για πρωτοβουλία του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. και ότι οι αστυνομικοί της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ., θα συνδράμουν, όπως και όποτε χρειαστεί, στο έργο του Οργανισμού. Να σημειώσουμε, ακόμα, ότι την ημέρα εορτασμού του Αγίου Αρτεμίου έγιναν αιμοδοσίες από αστυνομικούς στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ