Εγκάρδιες ευχές για τις ημέρες του Πάσχα, με το προσωπικό και τους εκπαιδευόμενους του ΚΔΑΠ-ΑμεΑ, αντάλλαξαν ο δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης «Δημωφέλεια», Παναγιώτης Αγγελίδης και η γενική διευθύντρια της επιχείρησης, Άλκηστις Βλάχου, κατά την επίσκεψη των ωφελούμενων της δομής στο δημαρχείο και στα γραφεία της «Δημωφέλεια».

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, η επίσκεψη, εκτός από τις ευχές, περιλάμβανε και ανταλλαγή χειροποίητων δημιουργιών, ενώ δόθηκαν μικρά γλαστράκια για μεταφύτευση. Επίσης, τονίστηκε το σημαντικό έργο που επιτελείται από το προσωπικό του ΚΔΑΠ-ΑμεΑ, καθώς και η μεγάλη συνεισφορά των γονέων των ωφελούμενων.

Ο Π. Αγγελίδης και η Άλκ. Βλάχου, συνοδευόμενοι από την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ακίνητης Περιουσίας και Λοιπών Δραστηριοτήτων, Νικολέτα Κονόρτου, επισκέφτηκαν και τους επαγγελματίες της Δημοτικής Αγοράς, όπου αντάλλαξαν ευχές. Ο πρόεδρος της «Δημωφέλεια» μετέφερε το μήνυμα ότι, στο πλαίσιο της κρίσης ακρίβειας, οι Καβαλιώτες καταναλωτές πρέπει να στηρίξουν περισσότερο την τοπική αγορά, με τους επαγγελματίες να δίνουν τις θερμές ευχές, για υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ