-Ο Πιερικός θα μπορούσε να σκοράρει 35 τέρματα και η Ξάνθη άλλα 30, το ίδιο και οι ομάδες που θα παίξουν με τον Α.Ο.Κ. τις επόμενες αγωνιστικές ημέρες του πρωταθλήματος της Super League 2 έως το τέλος του έτους. Είτε σκοράρει ένα, είτε εκατό τέρματα μία ομάδα, οι βαθμοί της νίκης είναι ίδιοι (τρεις). Εγώ, καρντάσια, θα έκανα εισήγηση στους «φωστήρες» του ποδοσφαίρου, για να αυξηθεί το θέαμα, να δίνεται και «μπόνους» βαθμών στις ομάδες που σκοράρουν πολλά τέρματα σε κάθε παιχνίδι. Δηλαδή, αν ένα παιχνίδι τελειώσει με σκορ 6-3, για παράδειγμα, να πάρουν βαθμούς και οι δύο ομάδες. Η νικήτρια, εκτός από τους τρεις βαθμούς, να πάρει ακόμα δύο γιατί σκόραρε έξι τέρματα και η ηττημένη να πάρει έναν βαθμό, γιατί σκόραρε περισσότερα από δύο τέρματα. Οι θεατές των αγώνων θα βλέπουν πιο «επιθετικό» ποδόσφαιρο και θα σταματήσει το «κατενάτσιο» και το ποδόσφαιρο σκοπιμότητας.

-Πέρα από το χιούμορ, καρντάσια, ο Α.Ο.Κ. είτε χάνει τα παιχνίδια με 30-0, είτε με 10-0, δεν θα παίρνει κανέναν βαθμό. Όμως, θα συμφωνήσω με τον δικηγόρο, Χρυσόστομο Κεβρεκάκη, που είπε ότι, οι ήττες που θα κάνει ο Α.Ο.Κ. έως το τέλος Δεκεμβρίου, είναι ήττες σωτηρίας! Διότι, χάρη στα παιδιά που μαζεύτηκαν και παίζουν συνεχόμενα παιχνίδια εναντίον επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, ο Α.Ο.Κ. κατοχύρωσε το δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2. Κι αν δεν παίξουν σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια, ο Α.Ο.Κ. κινδυνεύει με τρίτο μηδενισμό και αποβολή από το πρωτάθλημα!

-Ορθώς σημείωσε ο προπονητής, Νίκος Καραμπιμπέρης, μετά την λήξη του αγώνα με την ομάδα της Ξάνθης, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», ότι προέχει τα παιδιά να πάνε στα αποδυτήρια υγιή, χωρίς τραυματισμό, ή άλλο θέμα υγείας. Διότι είναι θαύμα, που τα παιδιά αυτά, τα οποία δεν έκαναν καμία προετοιμασία και δίνουν συνεχόμενα παιχνίδια, με πιο δυνατούς και σωστά προετοιμασμένους αντιπάλους και βγήκαν υγιή από τον αγωνιστικό χώρο.

-Κι αν λείψουν τρία-τέσσερα, για οποιονδήποτε λόγο, ο Α.Ο.Κ. δεν μπορεί να παρουσιαστεί στο γήπεδο, άρα θα μηδενιστεί και θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα. Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, πόσο σημαντικό είναι αυτό που προσφέρουν στον Α.Ο.Κ. και την πόλη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ