Ξεκίνησε περιοδείες στο νομό ο Μακάριος Λαζαρίδης ως υποψήφιος βουλευτής Καβάλας

0

Όπως φαίνεται, ο Μακάριος Λαζαρίδης, ο Δ/ντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, το έχει πάρει απόφαση και υπάρχει συνεννόηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πολιτευτεί με το κόμμα του στην Καβάλα, στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Μέχρι τώρα κανείς δεν ήταν σίγουρος ότι θα πάρει μια τόσο δύσκολη γι’ αυτόν απόφαση, αλλά όπως φαίνεται το ζήτημα οριστικοποιείται. Μέχρι τώρα, βέβαια, δεν έχανε ευκαιρία να έρθει στην Καβάλα, στο πλαίσιο κομματικών υποχρεώσεών του.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην Θάσο και ήταν η πρώτη φορά που η εμφάνισή του εκεί, δεν έγινε στο πλαίσιο κάποιας επίσημης περιοδείας του κόμματος. Προφανώς, η επίσκεψη στη Θάσο, έγινε στην προσπάθειά του, να δημιουργήσει το δικό του δίκτυο πολιτικών φίλων και εκλογικών πυρήνων, αυτό που όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές χρειάζονται στον προεκλογικό τους αγώνα. Κι αν πει κάποιος ότι μπορεί να βρέθηκε τυχαία εκεί, για λόγους αναψυχής, και έκανε χαιρετισμό στην εκδήλωση της Θασιακής Ένωσης Καβάλας, σίγουρα στη συνέχεια δεν θα έστελνε δελτίο τύπου στον φιλικό του τοπικό τύπο, για την προσωπική του προβολή.

Μπορούμε λοιπόν, να πούμε, χωρίς ενδοιασμούς, τώρα πιά, ότι ο Μακάριος Λαζαρίδης, προετοιμάζει το έδαφος για τη δική του υποψηφιότητα στην Καβάλα, ως υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Τώρα, έρχεται και «δένει» και η πληροφορία ότι ετοιμάζεται να ανοίξει στην Καβάλα, πολιτικό γραφείο για να δέχεται εκεί τους φίλους του. Ίσως, όμως, να πρέπει για τελευταία φορά, να του πούμε να μην βάλει υποψηφιότητα στην Καβάλα, γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα πάει καλά, δεδομένου ότι είναι άγνωστος εδώ και δεν θέλουμε να εκτεθεί ένα πρωτοκλασάτο κομματικό στέλεχος. Αλλά και γνωστός να είναι από την τηλεόραση, δεν έχει και δεν μπορεί στο χρόνο που απομένει, να αποκτήσει τους απαραίτητους προσωπικούς δεσμούς, που χρειάζεται ένας υποψήφιος βουλευτής.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ