• Οι άνθρωποι που απαρτίζουν τη διοικούσα επιτροπή του τμήματος είναι ίδιοι. Ο προπονητής, επίσης, ο ίδιος τα τελευταία έτη. Και οι περισσότερες παίκτριες, μεγάλωσαν παίζοντας μαζί στην ομάδα. Επομένως, δεν μπορεί μέσα σε μερικούς μήνες να διαταράχθηκε, ή ακόμα χειρότερα, να χάθηκε το «οικογενειακό» κλίμα στην ομάδα πετοσφαίρισης του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα», η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας, όπως ειπώθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή.
  • Εμείς θεωρούμε ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Χάρη στο «οικογενειακό» κλίμα που υπήρχε στην ομάδα τα προηγούμενα έτη, οι παίκτριες που ήρθαν το περασμένο καλοκαίρι, για να ενισχύσουν αγωνιστικά την προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία, ενσωματώθηκαν πολύ γρήγορα στο νέο περιβάλλον και έγιναν μία «δεμένη» παρέα με τις «παλιότερες». Κι αυτό είναι φανερό και εντός του αγωνιστικού χώρου.
  • Μπορεί, κάποιος, να ασκήσει κριτική για την αγωνιστική κατάσταση ορισμένων παικτριών, αλλά δεν δεχόμαστε την άποψη ότι υπάρχουν παίκτριες που αδιαφορούν, που δεν βγάζουν πάθος στα παιχνίδια, ή δεν παίζουν για τις συμπαίκτριες και την ομάδα. Αυτό είναι άτοπο και άδικο συμπέρασμα.
  • Οι παίκτριες που ήρθαν με μεταγραφή στην ομάδα, καταρχάς, είναι όλες πολύ καλοί χαρακτήρες. Και έχουν, εκτός από εμπειρία, την αγωνιστική τους αξία. Για παράδειγμα και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, η Κωνσταντίνα Μπαχαράκη και η Ειρήνη Μιχαλιού, δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα αγωνιστικά στην Καβάλα. Τα «ένσημα» που «κόλλησαν» στο χώρο της πετοσφαίρισης γυναικών είναι αρκετά, για να αμφισβητήσει κάποιος την αξία τους. Αλλά και τα υπόλοιπα κορίτσια, έχουν βοηθήσει σημαντικά έως σήμερα, για να βρίσκεται ο Α.Ο.Κ. «ζωντανός» στη διεκδίκηση της παραμονής στην κατηγορία, που είναι ο πρωταρχικός, αλλά όχι μοναδικός, στόχος φέτος. Ο άλλος μεγάλος στόχος, ή «στοίχημα» αν θέλετε, είναι η ανάδειξη των νεαρών παικτριών και της δουλειάς που γίνεται στο «φυτώριο» του συλλόγου.
  • Δεν είναι καθόλου εύκολο, πιστέψτε μας, να συνδυαστούν οι δύο παραπάνω στόχοι. Αν εξαιρέσουμε την ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, που είναι μία νεανική και άπειρη ομάδα επίσης, όλες οι υπόλοιπες ομάδες, που αντιμετώπισε ο Α.Ο.Κ. στο πρωτάθλημα, διαθέτουν, σαφώς, περισσότερη εμπειρία και ορισμένες μεγαλύτερη ποιότητα στο έμψυχο δυναμικό.
  • Θα σημειώσουμε το εξής, για να κλείσουμε το σχόλιο. Χωρίς τις παίκτριες που ήρθαν ως μεταγραφές το περασμένο καλοκαίρι, ο Α.Ο.Κ. θα ήταν το πρώτο «φαβορί» για υποβιβασμό και στο ίδιο επίπεδο με τον Αρχέλαο Κατερίνης, που δεν άντεξε οικονομικά και αγωνιστικά και αποσύρθηκε από την κατηγορία. Επομένως, ο Α.Ο.Κ. και τα κορίτσια χρειάζονται στήριξη και εμπιστοσύνη, για να πετύχουν τον δύσκολο στόχο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ