Με τα παιχνίδια της α΄ φάσης της διοργάνωσης του κυπέλλου «Τάσος Χαραλαμπίδης», άρχισε το Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου 2022 η νέα αγωνιστική περίοδος στην Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης (Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.).

Την πρόκριση στην β΄ φάση πήραν τα σωματεία: Προσοτσάνη, Α.Ε. Σέρρες, Ηράκλεια, Ίκαροι Σερρών, Αγία Βαρβάρα, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης, Αστέρας Καβάλας, Θύελλα Φερών, ενώ την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 θα παίξουν: Δημοκρίτειο Κομοτηνής-Λεύκιππος Ξάνθης και την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022, Α.Ε. Κομοτηνής-Γ.Α.Σ. Κομοτηνή.

Η Αγία Βαρβάρα νίκησε τους Μακεδόνες Κρηνίδων με σκορ 75-30, ο Αστέρας Καβάλας απέκλεισε τον Αρίωνα Ξάνθης με σκορ 93-55, ενώ οι νέοι της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ηττήθηκαν με σκορ 80-63 από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Στην β΄ φάση θα αγωνιστεί και ο Α.Ο. «Καβάλα», με αντίπαλο την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας. Θα παίξουν ακόμα: Ηράκλεια-Α.Ε. Σέρρες, Προσοτσάνη-Ίκαροι Σερρών, Εθνικός Αλεξανδρούπολης με την νικήτρια ομάδα του «ζευγαριού» Δημοκρίτειο Κομοτηνής-Λεύκιππος Ξάνθης, η νικήτρια του «ζευγαριού» Α.Ε. Κομοτηνής-Γ.Α.Σ. Κομοτηνή-Θύελλα Φερών, Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης-Αστέρας Καβάλας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ