Στο πλαίσιο του προγράμματος επισκέψεων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας σε Μακεδονία και Θράκη, ενόψει της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ.), η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟ.Δ.Ε.) Καβάλας ενημερώνει ότι το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 πρόκειται να επισκεφτεί την Καβάλα κλιμάκιο αποτελούμενο από τους βουλευτές: Σταύρο Καλαφάτη (αναπληρωτή τομεάρχη Εξωτερικών), Λευτέρη Αυγενάκη (γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής), Άννα Καραμανλή (αναπληρωτή τομεάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού), με την παρουσία και του βουλευτή Νομού Καβάλας, Νίκου Παναγιωτόπουλου (τομεάρχη Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων). Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει:

Στις 10:30 επίσκεψη στο Δημαρχείο Καβάλας.

Στις 11:15 επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.

Στις 12:30 συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας.

Στις 18:30 συνάντηση και σύσκεψη στο Επιμελητήριο Καβάλας με τους φορείς: Επιμελητήριο, Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Καβάλας, Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας, Ε.Α.Σ. Καβάλας, Ε.Α.Σ. Παγγαίου.

Στις 19:30 κεντρική εκδήλωση-ομιλία στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας», με θέμα: «Στο δρόμο για τη 83η Δ.Ε.Θ., δυναμικά και με εξωστρέφεια, συνδιαμορφώνουμε με τους πολίτες την επόμενη μέρα!».

Στις 21:00 συνεδρίαση ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας παρουσία του κλιμακίου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ