Σε εφαρμογή των μέτρων αποφυγής διασποράς του COVID-19, σύμφωνα με τα οποία η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας υπάγεται στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καβάλας ανακοινώνει την αναστολή, έως και τις 30 Νοεμβρίου 2020, της λειτουργίας των μουσείων Καβάλας Θάσου και Φιλίππων. Ο αρχαιολογικός χώρος Φιλίππων (φωτογραφία) παραμένει ανοικτός με ωράριο λειτουργίας 8:30-17:00.

Η εξυπηρέτηση του κοινού με αυτοπρόσωπη παρουσία γίνεται αποκλειστικά με ραντεβού και εφόσον δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με άλλο τρόπο. Για την εξυπηρέτηση των πολιτών που επιλέγουν την αυτοπρόσωπη κατάθεση αιτήσεων, έχει τοποθετηθεί ειδικό κυτίο στην είσοδο του κτιρίου για την τοποθέτησή τους. Ο αριθμός πρωτοκόλλου θα αποστέλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα δηλώνεται στην αίτηση. Το τηλ. επικοινωνίας είναι: 2510228689 και η ηλεκτρονική διεύθυνση: efakav@culture.gr.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.