Καθόλου δεν μπορούμε να καταλάβουμε το πώς σκέφτονται ορισμένοι βάνδαλοι, και πως διασκεδάζουν καταστρέφοντας κυρίως δημόσια και δημοτική περιουσία, όπως συνέβη προχθές στην ακτή της Καλαμίτσας. Για πολλά χρόνια, ο Δήμος Καβάλας δεν τοποθετούσε στις ακτές του, καρέκλες και ξαπλώστρες γιατί ή τις έκλεβαν τις βραδινές ώρες, ή τις κατέστρεφαν κάποιοι άγνωστοι πάντα… Πέρυσι, στην ακτή της Καλαμίτσας ο Δήμος τοποθέτησε ομπρέλες, ενώ φέτος, τοποθέτησε και μερικές πλαστικές καρέκλες και ξαπλώστρες. Δυστυχώς, λόγω και έλλειψης νυχτοφύλακα στην ακτή, βρέθηκαν κάποιοι που θέλησαν να διασκεδάσουν καταστρέφοντας την περιουσία του Δήμου, δηλαδή την δική μας περιουσία…

Το ζήτημα είναι, ότι με τέτοιες συμπεριφορές, ο Δήμος προφανώς, δεν θα τοποθετήσει άλλες καρέκλες και ξαπλώστρες, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται, ή να μην εξυπηρετούνται οι συμπολίτες μας λουόμενοι και δεν θα μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε… Θυμόμαστε παλιότερα, ότι το ίδιο συνέβαινε παρά το γεγονός ότι υπήρχε νυχτοφύλακας. Οι καταστροφές γινόταν όταν ο φύλακας βρισκόταν σε άλλο σημείο της ακτής, αλλά ορισμένες φορές γινόταν και μπροστά του, με σκοπό να τον προκαλέσουν και να κάνουν καυγά, για μια άλλου είδους εναλλακτική διασκέδαση.

Κι αυτός, φοβούμενος αντεκδίκηση, απέφευγε να καλέσει την αστυνομία και το λιμενικό. Αυτός ήταν ο λόγος που η προηγούμενη διοίκηση του Δήμου, είχε πάρει την απόφαση να μην ξοδεύει το ταμείο του Δήμου για να αγοράζει καρέκλες που αυτοί οι απίθανοι τύποι θα κατέστρεφαν αμέσως μετά. Ας έχουμε εμείς το νου μας, κι αν διαπιστώσουμε τέτοιες καταστροφές να ειδοποιούμε τις αστυνομικές αρχές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ