– Είμαι βέβαιος, καρντάσια, ότι η Αστυνομία θα βρει τα καλόπαιδα που έκαναν τις ζημιές στον Σύνδεσμο Φιλάθλων του Α.Ο.Κ., «Γαλάζιοι Αργοναύτες», τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (19 Νοεμβρίου 2016) και θα τα στείλει στο σκαμνί, για να τιμωρηθούν.
– Έως τότε, θεωρώ ότι δεν πρέπει να βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για τους δράστες της δολιοφθοράς.
– Άκουσα και διάβασα διάφορες απόψεις τις τελευταίες ημέρες. Μπορεί να ευσταθούν, αλλά μπορεί και όχι.
– Μου κάνει, όμως, εντύπωση, καρντάσια, γιατί κάποιοι να κάνουν ζημιά στον Σ.Φ.Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες», που απέμεινε με καμιά εικοσαριά, άντε τριάντα, ενεργά μέλη (με όλο τον σεβασμό προς τους ανθρώπους που παλεύουν εκεί).
– Είναι τόσο μεγάλη η δύναμη του Συνδέσμου αυτού, που «ενοχλεί» τους θύτες;
– Η δική μου άποψη, καρντάσια, είναι ότι κάποιοι βάλθηκαν να κλείσουν τον Σύνδεσμο, όχι γιατί έχει μεγάλο αριθμό μελών (αν είχε πολλά μέλη, δεν θα τολμούσαν να τον «αγγίξουν»), αλλά γιατί δεν επιθυμούν η ομάδα ποδοσφαίρου της Καβάλας να έχει οργανωμένους φιλάθλους.
– Έτσι, θα «αλωνίζουν» στην πόλη και η ομάδα του Α.Ο.Κ. θα περιέλθει σε τέλμα. Ενώ τα τελευταία χρόνια κάνει προσπάθεια να «ξεκολλήσει» από τον αγωνιστικό βούρκο, που την καταδίκασαν ο μίστερ Γερουλάνος (που τον έφαγε το πολιτικό σκοτάδι) και τα καλόπαιδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ., με την αποβολή από τις εθνικές κατηγορίες!
– Είναι περίεργο, αγαπητοί συμπολίτες, να γίνεται επίθεση σε ένα Σύνδεσμο Φιλάθλων που δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα μη φίλαθλης συμπεριφοράς και, στην ουσία, είναι μία καλή παρέα ατόμων, νεαρών ως επί το πλείστον, που αγαπούν το ποδόσφαιρο και την ομάδα της πόλης τους.
– Εάν είναι «έγκλημα» να αγαπούν το ποδόσφαιρο και την τοπική ομάδα, αυτοί που πρωταγωνίστησαν στη δολιοφθορά είναι για ισόβια δεσμά.
– Όμως, όταν αποκαλυφθούν και συλληφθούν οι δράστες, θα μάθουμε και το πραγματικό κίνητρο της επίθεσης αυτής.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ