Η σύμπραξη των Θανάση Παπακωνσταντίνου με το Σωκράτη Μάλαμα που περιοδεύουν τον τελευταίο καιρό ανά την Ελλάδα καθώς και ο “ανεβαστικός” και συμπαθής Κωστής Μαραβέγιας είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού Φεστιβάλ Φιλίππων που μάλλον αποφάσισε να καλύψει το κενό που άφησε το φεστιβάλ “Παρά Πόδας” που πραγματοποιήθηκε για δύο χρονιές στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου.

Στον ίδιο χώρο μάλιστα, αυτόν του στρατοπέδου Ασημακοπούλου, που είναι από τις πολύ ωραίες επιλογές λόγω φυσικού περιβάλλοντος και απόστασης από το κέντρο της πόλης, θα εμφανιστούν οι εν λόγω καλλιτέχνες, οι πρώτοι την Δευτέρα 9 Ιουλίου και ο Κ. Μαραβέγιας την Τετάρτη 1 Αυγούστου. Αξιοσημείωτη είναι επίσης η “Συνάντηση” της Άλκηστης Πρωτοψάλτη με το Σταύρο Ξαρχάκο στις 11 Αυγούστου καθώς και η μουσική βραδιά με τους Κοντραμπάντο του Άλκη Ζοπόγλου.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα επίσης, που το Φεστιβάλ Φιλίππων κράτησε αυτό “το άνοιγμά του” στη μουσική σκηνή και δεν παρέμεινε πιστό στην αποκλειστικότητα του θεάτρου με τις ελάχιστες εξαιρέσεις που υπήρχαν στο παρελθόν…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ