-Αφίχθησαν στη δομή φιλοξενίας στο παλιό στρατόπεδο «Ασημακοπούλου», 250 μετανάστες αφγανικής καταγωγής, από τη δομή φιλοξενίας στη Νέα Καβάλα του Νομού Κιλκίς. Πρόσφυγες και μετανάστες πηγαινοέρχονται στην Ελλάδα στις δομές φιλοξενίας κι έτσι διαχειρίζεται η ελληνική κυβέρνηση τη νέα κρίση.

-Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (Δ.Ο.Μ.), καρντάσια, είναι ο μεγαλύτερος tour operator διεθνώς. Η Thomas Cook, που χρεοκόπησε, ωχριά απέναντι στον Δ.Ο.Μ.! Οι κυβερνήσεις των κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η ελληνική, μεταξύ αυτών, λειτουργούν ως «πελάτες» του Δ.Ο.Μ. Προτείνω, λοιπόν, το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, να υπαχθεί στο Υπουργείο Τουρισμού και να δημιουργηθεί το πρώτο Υπερ-Υπουργείο στην κυβέρνηση.

-Ο Μουζενίδης φέρνει Ρώσους τουρίστες στην ανακαινισμένη Ακτή «Τόσκα» και ο Δ.Ο.Μ. μετανάστες στην ανακαινισμένη δομή στο στρατόπεδο «Ασημακοπούλου». Οι Ρώσοι κάνουν το μπάνιο τους στην «Τόσκα» και οι μετανάστες στο Περιγιάλι!

-Η Επιτροπή Ειρήνης Καβάλας καλεί τους Καβαλιώτες και τις Καβαλιώτισσες, να καταδικάσουν την πολεμική παρέμβαση των «γερακιών» του ΝΑΤΟ, των ευρωπαίων συμμάχων τους, του «σουλτάνου» της Τουρκίας και γενικά των ιμπεριαλ(η)στών στη Μέση Ανατολή, αλλά δεν λέει τίποτα γι’ αυτούς που έστησαν μία κερδοφόρα βιομηχανία, από τις ροές των προσφύγων και των μεταναστών προς την Ευρώπη.

-Οι κυβερνήτες της Ελλάδας και των υπόλοιπων κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι κατώτεροι της περίστασης, γι’ αυτό η μεταναστευτική κρίση απειλεί τη «γηραιά ήπειρο» και την Ένωση.

-Η Ευρωπαϊκή Ένωση, δυστυχώς, απέτυχε να γίνει ο νέος «μεγάλος πόλος», μετά τη διάλυση του «ανατολικού μπλοκ», που θα εγγυάται την παγκόσμια ειρήνη και ευημερία. Για μία ακόμα φορά στην ιστορία της, αποτελεί ένα συνονθύλευμα και πεδίο πολιτικής και οικονομικής ρευστότητας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ