Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020, η επίσκεψη της προέδρου του «Κινήματος Αλλαγής», Φώφης Γεννηματά, στην πόλη της Καβάλας. Συνοδευόμενη από τον γραμματέα του Κινήματος, Μανώλη Χριστοδουλάκη, τον γραμματέα οργανωτικού, Στέφανο Παραστατίδη και τον εκπρόσωπο Τύπου, Παύλο Χρηστίδη, άρχισε τις συναντήσεις το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιουλίου 2020 με εκπροσώπους του σωματείου εργαζομένων στο εργοστάσιο Λιπασμάτων Καβάλας, οι οποίοι την ενημέρωσαν για την μη καλυτέρευση της εργασιακής τους κατάστασης και τις πρόσφατες εξελίξεις. Εν συνεχεία, συναντήθηκε με τα τοπικά στελέχη του Κινήματος.

Το πρωί της Τρίτης 14 Ιουλίου 2020, όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, επισκέφθηκε τον δήμαρχο Καβάλας, Θεόδωρο Μουριάδη, τον οποίο ενημέρωσε για την κατάθεση τροπολογίας εκ μέρους του «Κινήματος Αλλαγής», για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και την εργασιακή αποκατάσταση όσων έχουν δικαιωθεί με τελεσίδικη δικαστική απόφαση. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν τα προβλήματα διακυβέρνησης των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.) που δημιούργησε ο «Κλεισθένης», καθώς και η επιβλαβής για τα τοπικά συμφέροντα διαχείριση εμβληματικών ακινήτων που βρίσκονται στο χαρτοφυλάκιο της ΕΤ.Α.Δ. και του Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. Στη συνάντηση παρέστησαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος πρωτογενούς τομέα και Κοινοτήτων, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ο αντιδήμαρχος παιδείας, πολιτισμού και δημοτικής αστυνομίας, Απόστολος Μουμτσάκης, ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών δόμησης και πολεοδομικού σχεδιασμού, Γιάννης Ιακωβίδης και ο αντιδήμαρχος ποιότητας ζωής, Κυριάκος Σταυρίδης (φωτογραφία).

Ακολούθησε συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας στο ξενοδοχείο «Lucy», όπου η συζήτηση επικεντρώθηκε στον άξονα δημόσια υγεία-οικονομία, δίνοντας έμφαση στα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν στον τουρισμό, την εργασία, την οικονομική ενίσχυση των επιχειρήσεων και τον αγροτικό τομέα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, έγινε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών, καθώς και συνοπτική παρουσίαση των θέσεων και των προτάσεων του «Κινήματος Αλλαγής». Έγινε σαφές, πως δεν υπάρχει χρόνος για πειραματισμούς, η υγειονομική ασφάλεια και η ουσιαστική στήριξη της οικονομίας, είναι ζωτικής σημασίας. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Καβάλας, Αντώνης Μιτζάλης, ο πρόεδρος του ΤΕΕ-ΑΜ, Απόστολος Παυλίδης, ο διοικητής του νοσοκομείου Καβάλας, Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κτηνοτρόφων Π.Ε. Καβάλας, Νίκος Δημόπουλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτών Συνεταιρισμένων Καβάλας, Κωνσταντίνος Λεπίδας και ο αντιπρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καβάλας, Κωνσταντίνος Ποδάρας. Μετά τις συναντήσεις, η Φ. Γεννηματά αναχώρησε για την Κομοτηνή, όπου συναντήθηκε τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Χρήστο Μέτιο και τον δήμαρχο, Γιάννη Γκαράνη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ