Η Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (Π.Α.Ε.) Α.Ο. «Καβάλα» 1965, όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, πραγματοποίησε σε εγκάρδιο κλίμα, την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020, επίσκεψη στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας (πρώην Παιδόπολη) του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Την αντιπροσωπεία υποδέχτηκε η νέα πρόεδρος του Κέντρου, Αναστασία Τζαμπαζλή, με τους συνεργάτες της στο διοικητικό συμβούλιο. Η πρόεδρος ευχαρίστησε τη διοίκηση, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965, για το ενδιαφέρον που δείχνουν προς τη δομή και εξέφρασε τη χαρά της για την επίσκεψη.

Ζήτησε, επίσης, από τον προπονητή, Παύλο Δερμιτζάκη, τα παιδιά που φιλοξενούνται στη δομή, να συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις των τμημάτων υποδομής του συλλόγου και να υπάρξει στο μέλλον μία πιο στενή συνεργασία των δύο πλευρών. Το αίτημα έτυχε άμεσης ανταπόκρισης από τους διοικούντες την Π.Α.Ε. Οι ποδοσφαιριστές μοίρασαν δώρα στα παιδιά κι έπαιξαν μαζί τους για αρκετή ώρα.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι: Σωτήρης Δεληκάρης (εκπρόσωπος της διοίκησης), Παύλος Δερμιτζάκης, Γεώργιος Γουνελάς (συνεργάτης του προπονητή), Πέτρος Πετρόπουλος (υπεύθυνος Τύπου), τα στελέχη Διαμαντής Κωνσταντάρας, Αλίκη Μέρμηγκα και αρκετοί ποδοσφαιριστές. Επίσης, η Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965 ευχαριστεί την Π.Α.Ε. Τρίγλια, για την άψογη φιλοξενία στην αποστολή της ομάδας στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής 5 Ιανουαρίου 2020.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ