Η σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης, όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, ανάμεσα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας μεγαλώνει ημέρα με την ημέρα. «Αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης αυτής, όσον αφορά την ικανότητα που έχει η Ε.Π.Σ. Καβάλας να αναλαμβάνει και να διοργανώνει με απόλυτη επιτυχία διοργανώσεις υψηλού επιπέδου, είναι η ανάθεση και διεξαγωγή των παιχνιδιών της διοργάνωσης Regions Cup: Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – Ε.Π.Σ. ΘΡΑΚΗΣ στις 18/04/2018 και ώρα 16:00, Ε.Π.Σ. ΞΑΝΘΗΣ – Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στις 02/05/2018 και ώρα 17:00. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του ΟΡΦΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ και την απόλυτη εποπτεία θα έχει η Ε.Π.Σ. Καβάλας.

Το Regions Cup, είναι μία ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική διοργάνωση για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, στην οποία συμμετέχουν όλες οι χώρες. Η διοργάνωση άρχισε το 1999 και διεξάγεται κάθε δύο χρόνια. Την πρώτη διοργάνωση κέρδισε η επαρχία Βένετο της Ιταλίας, όπως και αυτή του 2013. Το κύπελλο Περιφερειών, ή Ε.Π.Σ. όπως λέγεται στην Ελλάδα, αντικατέστησε το παλιό κύπελλο ερασιτεχνών UEFA, που διακόπηκε το 1978. Η διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, φιλοδοξεί στο εγγύς μέλλον, να λάβει μέρος, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στη διοργάνωση, με ομάδα από Καβαλιώτες ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, που θα συγκροτήσουν οι Ενωσιακοί προπονητές. Η Ε.Π.Σ. Καβάλας θέλει και μπορεί να κάνει βήματα προόδου, θέλει να βγάλει το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο έξω από τα στενά όρια του Νομού, βάζοντας τέλος στην εσωστρέφεια.

Η Ε.Π.Σ. Καβάλας και τα σωματεία της, είναι μία αστείρευτη πηγή παραγωγής ποδοσφαιρικών ταλέντων επί σειρά ετών, τα οποία χρειάζεται να προβληθούν με τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να πρωταγωνιστήσουν σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο», αναφέρει ακόμα το δελτίο Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ