Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) καλεί τους ενδιαφερόμενους, που επιθυμούν να ενταχθούν στο μητρώο ιδιωτών συνεργατών για τις διενεργούμενες στατιστικές έρευνες περιόδου Ιανουαρίου-Αυγούστου 2021, να υποβάλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση, από τη 12η ώρα της 12ης Νοεμβρίου 2020 έως και την 24η ώρα της 14ης Δεκεμβρίου 2020. Το μητρώο που τηρείται από την ΕΛ.ΣΤΑΤ., θα ισχύσει για οκτώ (8) μήνες, από τον Ιανουάριο έως και τον Αύγουστο 2021.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν μόνο φυσικά πρόσωπα, τα οποία πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου, ή εξαταξίου Γυμνασίου, ηλικίας από 18 έως και 67 ετών. Λεπτομέρειες για τα κριτήρια επιλογής, τις υποχρεώσεις των απογραφέων και τον χρόνο απασχόλησης, θα περιληφθούν στις υπό έκδοση επιμέρους σχετικές ανακοινώσεις-προσκλήσεις.

Οι αιτήσεις, για την εγγραφή στο μητρώο, θα υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΣΤΑΤ. Πριν την υποβολή της αίτησης, όλοι οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να διαβάσουν την αναλυτική πρόσκληση στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΣΤΑΤ. (στον σύνδεσμο: https://www.statistics.gr/el/statistical-interviewers), η οποία περιέχει σημαντικές και επικαιροποιημένες πληροφορίες και επισημάνσεις. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, επίσης, οι υποψήφιοι ιδιώτες συνεργάτες μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξωτερικών Συνεργατών-Ερευνητών, στα τηλέφωνα: 2131353035, ή 3068, ή 3050, ή 2182 (κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες), ή -κατά προτίμηση- στο e-mail: synergates@statistics.gr.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ