• Ο «επτάστερος», έγραψε καρντάσι, έκλεισε το πολιτικό του γραφείο στην Καβάλα. «Μένει να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο πολιτικό του βήμα. Ίσως να διεκδικήσει και τον Δήμο Καβάλας», πρόσθεσε. Η ενασχόληση με την πολιτική δεν είναι συλλογή τίτλων (αστεριών), για να «βαραίνει» το βιογραφικό. Μπορεί κάποιος να προσφέρει στον τόπο του, χωρίς να είναι πολιτικός.
  • Όσον αφορά την εκτίμηση που έκανε το καρντάσι, που έγραψε το παραπάνω σχόλιο, δεν γνωρίζω εάν μίλησε με τον «επτάστερο» και του είπε ότι ενδιαφέρεται να διεκδικήσει τον Δήμο Καβάλας, ή αν εκφράζει την προσωπική επιθυμία του.
  • Εγώ εκτιμώ, πάντως, ότι θα περάσει αρκετός καιρός, χωρίς να έχουμε κάποιο νέο για την απόφαση του «επτάστερου» για το πολιτικό μέλλον του. Το πιθανότερο είναι, να εμφανιστεί πάλι όταν θα «οσμιστεί» πως έρχονται εκλογές! Η εμπειρία στο χώρο, τον βοηθάει να αντιλαμβάνεται τα «σημάδια».
  • Τα καινούργια διαμερίσματα στη δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο παλιό στρατόπεδο «Ασημακοπούλου» είναι ετοιμοπαράδοτα! Κι απομένει να συνδεθούν με τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης της πόλης.
  • Γιατί διαμαρτύρονται, λοιπόν, οι κάτοικοι, ότι δεν γίνονται δίκτυα υποδομής και ότι δεν υπάρχει οικοδομική δραστηριότητα στο Περιγιάλι; Το σχέδιο κατοίκησης της συνοικίας άρχισε! Εκτός από τις εργατικές κατοικίες, κατασκευάστηκαν και οι προσφυγικές κατοικίες. Όχι από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, αλλά από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης!
  • Οι κάτοικοι του Περιγιαλίου ανέμεναν δύο-τρεις δεκαετίες για να ενταχθεί η περιοχή στο σχέδιο πόλεως, ώστε να αξιοποιήσουν την ακίνητη περιουσία τους. Δηλαδή, να χτίσουν και να συνδεθούν με τα δίκτυα ύδρευσης-αποχέτευσης, ενώ τα διαμερίσματα στο στρατόπεδο «Ασημακοπούλου» ετοιμάστηκαν σε χρόνο dt και θα συνδεθούν με τα δίκτυα με μία απλή αίτηση! Ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ