-Θυμάμαι, καρντάσια, την απάντηση που έδωσε ο Λευτεράκης (Αυγενάκης) στους βουλευτές που κατέθεσαν την επίκαιρη ερώτηση για την Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (Π.Α.Ε.) Αθλητικός Όμιλος «Καβάλα» 1965, όταν συζητήθηκαν οι ερωτήσεις στην Βουλή. Είχε πει, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός που έκανε την δική του «μεταρρύθμιση» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με την κατάργηση της Football League, ότι μετά την αναδιάρθρωση, δικαίωμα να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Super League 2, την περίοδο 2021-2022, έχουν τα σωματεία της Football League, πλην των τεσσάρων που υποβιβάστηκαν, δηλαδή 16, τα σωματεία που ανήλθαν από την ερασιτεχνική Γ΄ εθνική κατηγορία και τα σωματεία της Super League 2, πλην εκείνων που υποβιβάστηκαν, καθώς και οι β΄ ομάδες του Ολυμπιακού Πειραιώς, του Παναθηναϊκού, της Α.Ε.Κ. και του Π.Α.Ο.Κ.

-Με έκπληξη είδα, στην κλήρωση των αγώνων του πρωταθλήματος της περιόδου 2021-2022, ότι, στον όμιλο του βορρά συμπεριλήφθηκε ο Απόλλων Πόντου, που υποβιβάστηκε από την Football League στην Γ΄ εθνική κατηγορία και στον όμιλο του νότου: ο Αστέρας Βλαχιώτη, που υποβιβάστηκε από την Football League, ο Καραϊσκάκης Άρτας και ο Ο.Φ. Ιεράπετρας, που υποβιβάστηκαν από την Super League, ενώ είναι πιθανό να ενταχθεί και ο Ασπρόπυργος, που υποβιβάστηκε από την Football League! Τελικά, η αναδιάρθρωση έγινε για να παίξουν όλα τα σωματεία στην διευρυμένη Super League 2 με τους δύο ομίλους και να είναι όλα ευχαριστημένα;

-Γιατί ο Λευτεράκης είπε πως δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα σωματεία που υποβιβάστηκαν; Έτσι, υφυπουργέ μου, θα αποκαταστήσεις την αξιοπιστία στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Ψηφίζοντας νόμους που δεν τηρούνται και ερμηνεύοντας τις διατάξεις όπως βολεύει εσένα και την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού; Ντροπή και αίσχος!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτό φωνάζω τόσες μέρες κ δεν ακούει κανείς. Πρέπει ο ΑΟΚ να μπλοκάρει την έναρξη με νομικά μέσα κ ας ξεκινήσει το πρωτάθλημα τα Χριστούγεννα. Καλαμαριά κ Βλαχιωτης δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην SL2. Για ΟΦΙ κ Καραϊσκάκης έχω μια επιφύλαξη γιατί υποβιβαστηκαν στην FL η οποία όμως συγχωνεύτηκε με την SL2 οπότε αυτόματα ξανασυμμετεχουν στην SL2. Όμως οι άλλοι δύο υποβιβαστηκαν στην Γ Εθνική οπότε δεν έχουν κανένα δικαίωμα σε ανώτερη κατηγορία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ