Θύμα του άγραφου νόμου του ποδοσφαίρου έπεσε η ομάδα του Α.Ο. «Καβάλα», στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, το απόγευμα της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα της Καβάλας προηγήθηκε στο σκορ στο 25ο λεπτό με τον αρχηγό της, Χάρη Παππά, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, ο Στέλιος Μπλιος, δεν αξιοποίησε την μοναδική ευκαιρία να σκοράρει και να δώσει ισχυρό προβάδισμα, από το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού, για την κατάκτηση της νίκης. Ο Απόλλων Καλαμαριάς αντέδρασε και ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση στο β΄ ημίχρονο, αρχικά με τον Ν’ Λουντούλου, που ισοφάρισε στο 50ο λεπτό και με τον Καπία στον επιπλέον χρόνο του παιχνιδιού, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.
Η ήττα αυτή, αν και ήταν η δεύτερη στο πρωτάθλημα, έφερε την ομάδα της Καβάλας ακόμα πιο μακριά από τον στόχο της κατάκτησης της 1ης θέσης και της ανόδου στη Β΄ εθνική κατηγορία.
Ο Α.Ο.Κ. αγωνίστηκε με τους: Αθανασίου, Μπαντάνη, Κυριακίδη, Γιαλούση, Μπάτζιο, Τουμανίδη, Λαδάκη, Παππά, Πτηνόπουλο, Παβίσεβιτς, Μπλιο (Μπρατσιάνι, Σταματόπουλο, Καπνόπουλο).
Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ΄ εθνικής κατηγορίας ήταν τα εξής: Απόλλων Καλαμαριάς-Καβάλα 2-1, Καμπανιακός-Νέστος Χρυσούπολης 1-0, Εορδαϊκός-Δόξα Δράμας 0-3, Δόξα Προσκυνητών-Νάουσα 0-1, Λαγκαδάς-Α.Ε. Ποντίων Βατολάκκου 3-0, Ορφέας Ξάνθης-Αλμωπός Αριδαίας 2-1, Α.Ο. Καρδίας-Απόλλων Παραλιμνίου 0-1.
Η βαθμολογία
Δόξα Δράμας 21, Απόλλων Καλαμαριάς 18, Λαγκαδάς 16, Νέστος Χρυσούπολης 14, Ορφέας Ξάνθης 13, Αλμωπός Αριδαίας 11, Καβάλα 11, Καμπανιακός 10, Νάουσα 10, Α.Ο. Καρδίας 9, Απόλλων Παραλιμνίου 9, Μακεδονικός Φούφα 8, Εορδαϊκός 6, Δόξα Προσκυνητών 5, Α.Ε. Ποντίων Βατολάκκου 5.
Η 10η αγωνιστική ημέρα
Νέστος Χρυσούπολης-Δόξα Προσκυνητών, Καμπανιακός-Α.Ο. Καρδίας, Απόλλων Παραλιμνίου-Εορδαϊκός, Δόξα Δράμας-Απόλλων Καλαμαριάς, Νάουσα-Λαγκαδάς, Α.Ε. Ποντίων Βατολάκκου-Ορφέας Ξάνθης, Μακεδονικός Φούφα-Αλμωπός Αριδαίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ