Η έλλειψη συνεργασίας των πολιτών προκάλεσε μεγαλύτερο πρόβλημα από την χιονόπτωση (φωτογραφίες)

1
Άποψη της Ερυθρού Σταυρού αλιευμένη από το Facebook στην οποία φαίνονται εγκλωβισμένα οχήματα του Δήμου Καβάλας (κίτρινο) και οχήματα τα οποία κάθετα στην οδό (μπλε) έχουν κλείσει το δρόμο

Είναι αδιανόητο να υπάρχει μεγαλύτερη κίνηση οχημάτων στο κέντρο της πόλης τις ημέρες που επικρατούν δύσκολες καιρικές συνθήκες, απ’ ότι στις φυσιολογικές ημέρες. Παρά την πρόγνωση για νέα χιονόπτωση, οι συμπολίτες δεν συμμορφώθηκαν και μετακινήθηκαν με τα οχήματά τους στην πόλη. Με αποτέλεσμα αρκετά οχήματα, χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες, να «μπλοκαριστούν» στους δρόμους και να δημιουργηθεί έντονο πρόβλημα. Συγχρόνως, τα μπλοκαρισμένα οχήματα έκαναν δύσκολο το έργο των μηχανημάτων της Πολιτικής Προστασίας, που βγήκαν για να καθαρίσουν τις κεντρικές οδούς της πόλης. Άλλη μια φορά, η έλλειψη συνεργασίας των πολιτών προκάλεσε μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτή καθαυτή τη χιονόπτωση.

Βλάβες στο δίκτυο ηλεκτροδότησης μέχρι και τις 6 ταλαιπωρούν πολλές περιοχές. Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ κάνουν προσπάθειες να αποκαταστήσουν τη βλάβη σε διάφορους κόμβους.

Αποκλεισμένοι οδηγοί στην ιχθυόσκαλα την πρώτη ώρα του χιονιά (φωτό: Άγγελος Αγγελούδης)

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ