Οι κάρτες διαρκείας για τα παιχνίδια της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας την περίοδο 2018-2019, που κοστίζουν 55 ευρώ και αφορούν τις θέσεις στη δυτική κερκίδα του κλειστού γυμναστηρίου του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου «Αλεξάνδρα Δήμογλου», όπως ανακοίνωσε το διοικητικό συμβούλιο, εξαντλήθηκαν.

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, επίσης, δόθηκε παράταση στην προπώληση των καρτών διαρκείας για τα Διαζώματα Β και Γ στην προνομιακή τιμή των 80 ευρώ έως και τις 14 Αυγούστου 2018. Από τις 16 Αυγούστου 2018, θα ισχύσουν οι κανονικές τιμές των 100 ευρώ.

«Ο πρόεδρος και η διοίκηση του συλλόγου αισθάνονται την υποχρέωση, να ευχαριστήσουν θερμά τον φίλαθλο κόσμο της «ΕΝΩΣΗΣ», για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα για την προμήθεια των καρτών διαρκείας! Για ακόμα μία φορά, οι φίλες και οι φίλοι δείχνουν την μεγάλη αγάπη τους για την ομάδα έμπρακτα και έγκαιρα.

Αποδεικνύεται και αυτή τη φορά, ότι όσο περισσότερο βοηθάμε οικονομικά την προσπάθεια που γίνεται,, τόσο περισσότερο μας δίνεται η δυνατότητα για την απόκτηση αξιόλογων καλαθοσφαιριστών, όπως γίνεται και φέτος! Είμαστε σίγουροι, ότι τα νέα αποκτήματα της «ΕΝΩΣΗΣ», μαζί με το εξαιρετικό δυναμικό που έχει ήδη παραμείνει, θα οδηγήσουν και πάλι την ομάδα σε μία επιτυχημένη πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ