Επιμένει να είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Καβάλας ο Μακάριος Λαζαρίδης;;;

0

Επιμένουν δημοσιεύματα του αθηναϊκού τύπου να φέρουν τον Μακάριο Λαζαρίδη, στενό συνεργάτη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ως υποψήφιο του κόμματος στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές, στο ψηφοδέλτιο της Καβάλας. Σίγουρα οι πληροφορίες αυτές είναι κατάλληλα τροφοδοτούμενες και απορούμε, πως ο Μακάριος Λαζαρίδης και οι περί αυτόν, θεωρούν ότι μπορεί να έχει τύχη σε μια τέτοια υποψηφιότητα. Ακόμη κι αν τον έχουν δει σε κάποια τηλεοπτική του συνέντευξη ορισμένοι νεοδημοκράτες της Καβάλας, δεν νομίζουμε ότι θα δεχθούν να τον ψηφίσουν γνωρίζοντας πως είναι μεν καβαλιώτης στην καταγωγή, αλλά χρόνια τώρα διαμένει στην Αθήνα.

Και πώς να γίνει βουλευτής Καβάλας, όταν δεν γνωρίζει καν τις ανάγκες των αγροτών, ούτε καν ποια είναι τα χωριά της Καβάλας;;; Όταν δεν γνωρίζει έστω την καθημερινότητα των κατοίκων της Καβάλας και τις ανάγκες τους; Οι υποψήφιοι βουλευτές θα πρέπει να φέρνουν τις προσωπικές τους ψήφους στο κόμμα κι όχι να επιζητούν να υποκλέψουν ψήφους από συνυποψηφίους τους. Ο Μακάριος Λαζαρίδης, στην Καβάλα δεν έχει προσωπικές γνωριμίες, τόσες, τουλάχιστον, που να δικαιολογούν να έρθει ουρανοκατέβατος εδώ, όπως γινόταν πριν από 60 και 70 χρόνια.

Άλλωστε, για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Καβάλα, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από πολλά ικανά στελέχη, αλλά και από παλιούς υποψήφιους και δεν υπάρχει καμιά ανάγκη, να κοσμήσει το ψηφοδέλτιο ο Μακάριος Λαζαρίδης. Νομίζουμε ότι θα προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στο κόμμα του, αν θα είναι υποψήφιος στην Αθήνα, οι οποίοι Αθηναίοι, έτσι κι αλλιώς ψηφίζουν τους πολιτικούς που βλέπουν στην τηλεόραση… Να σκεφτεί, πως σε ενδεχόμενη υποψηφιότητά του στην Καβάλα, δεν θα αποτελούσε έκπληξη, αν δεν εκλεγόταν… Κι αυτό θα ήταν πολύ κακό για τον ίδιο, αλλά και για τον αρχηγό του τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ