Η εκτελεστική επιτροπή του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Νομού Καβάλας ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 3ου διαδικτυακού σεμιναρίου, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Μαΐου 2020 και ώρα 7 το απόγευμα, με ομιλητή τον Αθανάσιο Τερζή, προπονητή UEFA A, καθηγητή φυσικής αγωγής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, κατόχου μεταπτυχιακού τίτλου (Msc of science) προπονητικής και συγγραφέα αρκετών βιβλίων για το ποδόσφαιρο. Το θέμα του σεμιναρίου είναι: «Αναλύοντας τον αγώνα».

Όσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν, πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο email του συνδέσμου info@sppkavalas.gr έως και τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020 στις 6 το απόγευμα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Το σεμινάριο είναι δωρεάν. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες, να είναι συνεπείς στην ώρα εισόδου στην πλατφόρμα μετάδοσης. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορέσουν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο, οφείλουν να ενημερώσουν, ώστε να δοθεί η δυνατότητα να συμμετέχει κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος. Επίσης, κατά την είσοδο στην πλατφόρμα μετάδοσης, να χρησιμοποιείται το κανονικό ονοματεπώνυμο, γιατί διαφορετικά δεν θα επιτραπεί η είσοδος, ούτε θα είναι δυνατή η αποστολή του υλικού του σεμιναρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πρόσεδρο του συνδέσμου, Νικόλαο Καραμπετάκη (6948074284), ή με τον γραμματέα, Μάνθο Κλεανθίδη (6945295129).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ