Είναι ο Μακάριος ο νέος “αστέρας” στην πολιτική σκηνή του Νομού Καβάλας;

0
  • Είδα φωτογραφία από τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Μακάριος Λαζαρίδης στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης και μου έκανε εντύπωση, ότι επέλεξε ένα διαφορετικό τρόπο, για να μιλήσει στους δημοσιογράφους.
  • Συνήθως, αυτός που δίνει συνέντευξη είναι καθισμένος και έχει μπροστά του στο τραπέζι κάποια χειρόγραφα. Ο Μακάριος ήταν όρθιος και για να ακούγεται, ενώ διάβαζε τις σημειώσεις που κρατούσε στα χέρια, είχε στηριγμένο δίπλα στο στόμα ένα μικρόφωνο!
  • Έτσι, είχε ελευθερία κινήσεων και τη δυνατότητα να βλέπει τις κάμερες και κάπου-κάπου, να ρίχνει κλεφτές ματιές στην υπέροχη θέα από το roof garden του ξενοδοχείου «Γαλαξίας». Σε προηγούμενες συνεντεύξεις Τύπου, που ο ομιλητής στεκόταν όρθιος, είχε ένα βήμα και πάνω σ’ αυτό τις σημειώσεις και το μικρόφωνο. Ο Μακάριος πρωτοτύπησε, αφού γνωρίζει την τέχνη της επικοινωνίας, ως δημοσιογράφος και σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη.
  • Από τους υποψήφιους βουλευτές Νομού Καβάλας, είναι ο πρώτος που άρχισε τον προεκλογικό αγώνα, πριν ακόμα ανακοινωθεί η υποψηφιότητά του. Ως πρωτοεμφανιζόμενος σε βουλευτικές εκλογές και στο Νομό Καβάλας, είχε το «ντεζαβαντάζ» της χαμηλής αναγνωρισιμότητας, το οποίο φαίνεται να έχει καλύψει σε ικανοποιητικό βαθμό.
  • Η (προεκλογική) στρατηγική του, θεωρώ, θα στηριχθεί στην επικοινωνία, αφού σε σύγκριση με τον συνυποψήφιο του, Νίκο Παναγιωτόπουλο, που είναι εν ενεργεία βουλευτής, δεν έχει να παρουσιάσει έργο.
  • Εάν η Νέα Δημοκρατία καταφέρει να εκλέξει τέσσερις βουλευτές, δηλαδή να πετύχει το απόλυτο στις έδρες, στο Νομό Καβάλας, είναι δύσκολο να μείνει εκτός Κοινοβουλίου ο Μακάριος.
  • Θα εξαρτηθεί και από τη σύνθεση του ψηφοδελτίου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει, άραγε, να καταγράψει μία μεγάλη διαφορά στο ποσοστό με το δεύτερο κόμμα, ή να εκλεγούν βουλευτές οι επιλογές του;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ