Την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017 έγινε η παράδοση αλεξίσφαιρων γιλέκων και μηχανογραφικού εξοπλισμού, τα οποία προσέφερε η εταιρεία Energean oil & gas για τις ανάγκες των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία στο κοινωνικό σύνολο.

Η εταιρεία παραχώρησε, συγκεκριμένα, δέκα αλεξίσφαιρα γιλέκα, για την κάλυψη των αναγκών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, καθώς και μηχανογραφικό εξοπλισμό για τις ανάγκες άλλων Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας. Ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, ταξίαρχος Γεώργιος Γκράνας, ευχαρίστησε θερμώς τον εκπρόσωπο της εταιρείας, Δημήτριο Γόντικα και του απένειμε τιμητική πλακέτα, ως ένδειξη αναγνώρισης της γενναιόδωρης προσφοράς.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΑΟΚ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ; ΜΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΚ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΧΡΕΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ MANAGMENT ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ KAVALA OIL ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο κος ΓΟΝΤΙΚΑΣ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ Η ENERGEAN ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η BAYER ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΟΚ Η LEVERKUZEN ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΓΙΑΤΙ OXI;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ