Η Διεύθυνση Αθλητισμού και Παιδείας της δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», ανακοινώνει την διεξαγωγή του 6ου εργασιακού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης Δήμου Καβάλας 2022-2023, που είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Ελευθέριου Γεωργακόπουλου, σε συνεργασία με τον σύλλογο παλαιμάχων αθλητών καλαθοσφαίρισης (Σ.Π.Α.Κ.) Καβάλας.

Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, μέσα από τους ιδιαίτερους αγώνες του εργασιακού πρωταθλήματος απουσιάζει η βία και το οπαδικό πάθος. Απεναντίας, καλλιεργείται η συντροφικότητα, η κοινωνικότητα, ο υγιής ανταγωνισμός, τα θετικά συναισθήματα και η «αθλητική» επαφή ανθρώπων από διαφορετικά εργασιακά περιβάλλοντα. Οι ομάδες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, θα πρέπει έως την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022, να δηλώσουν συμμετοχή στην Διεύθυνση Αθλητισμού και Παιδείας της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» (κτίριο «Πυθαγόρα», οδός 7ης Μεραρχίας 1, τηλ. επικοινωνίας 2510 247 350), ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: sports@kavalagreece.gr. Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα είναι: αίτηση συμμετοχής, υπεύθυνη δήλωση του νόμου 1599/1986, φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας, κάρτα υγείας αθλητή (υπογεγραμμένη από γιατρό καρδιολόγο).

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» www.kavalagreece.gr  και στο facebook στην δημόσια ομάδα «ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ