H δημοτική κοινωφελής επιχείρηση Δήμου Θάσου ενημερώνει για την επιτυχημένη ολοκλήρωση των καλοκαιρινών πολιτιστικών δράσεων με τίτλο: «Θασίων Δρώμενα», που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα σημεία του νησιού από τις 17 Ιουνίου έως και τις 9 Σεπτεμβρίου 2017. Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τον Δήμο Θάσου, για τη χρηματική και υλικοτεχνική στήριξη της διοργάνωσης. Επίσης, ευχαριστούν θερμά όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. και ήταν «η καρδιά» της διοργάνωσης.

Με την προσπάθεια των μελών τους κατέστη δυνατή η υλοποίηση του οράματος της ΔΗ.Κ.Ε.Θ., δηλαδή η ενοποίηση, για πρώτη φορά, ποικίλων πολιτιστικών εκδηλώσεων, σε ένα «πολιτιστικό προϊόν» που διαφημίζει το όμορφο νησί στις εκατοντάδες χιλιάδες επισκεπτών το καλοκαίρι, αλλά και σε εκατομμύρια Έλληνες μέσω των πανελλήνιων χορηγών επικοινωνίας. Η ΔΗ.Κ.Ε.Θ. ήταν αρωγός στην προσπάθεια αυτή, αλλά ο σχεδιασμός και υλοποίηση των εκδηλώσεων, είναι έργο των συνεργαζόμενων συλλόγων. Οι διοργανωτές θέλουν να ευχαριστήσουν τους χορηγούς της διοργάνωσης:

Μεγάλοι χορηγοί

ΑΝΕΘ

Κύριοι χορηγοί

ENERGEAN OIL & GAS

Επίσημοι χορηγοί

ΝΕΚΤΑΡ, SIMOLIVE, MAΣΟΥΤΗΣ, ΦΕΛΛΑΧΙΔΗΣ, DREAMCO, ΕΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ, ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΚΟΣ, ΚΑΡΝΑΓΙΟ, PAPACHRISTOS HOME SHOP

Χορηγοί επικοινωνίας

ΕΡΤ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ANT1, DPG, CENTER TV, Πρωινή ραδιόφωνο, Νέα Εγνατία εφημερίδα, Radio Alpha, Στο κόκκινο 102.8 fm

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ