-Τώρα που χρειάστηκε ο Α.Ο.Κ. την βοήθεια του Θοδωρή Ζαγοράκη, αυτός δεν είναι πρόεδρος στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.). Ο Α.Ο.Κ. πήρε το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2 έναν μήνα μετά την λήξη της περιόδου των μεταγραφών ποδοσφαιριστών! Τον Ιούλιο έφυγαν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την προηγούμενη περίοδο (στο πρωτάθλημα της Football League), ενώ επί δύο μήνες ο Α.Ο.Κ. δεν μπορούσε να κάνει μεταγραφές.

-Κατά την άποψη μου, ο σύνδεσμος των Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών (Π.Α.Ε.) της Super League 2, οφείλει να εντάξει τον Α.Ο.Κ. στο πρωτάθλημα, μετά την χορήγηση του πιστοποιητικού συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου (Ε.Ε.Α.). Δεν είναι δυνατό να συζητάμε περί Γ΄ εθνικής κατηγορίας, για ένα σωματείο που αδειοδοτήθηκε να παίξει στην Super League 2.

-Αν ο σύνδεσμος των Π.Α.Ε. της Super League 2 αγνοήσει το αίτημα της Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965, πρέπει να έχει νομικές επιπτώσεις. Δεν θα αρχίσει το πρωτάθλημα, χωρίς την συμμετοχή του Α.Ο.Κ.! Η ανωμαλία δεν προκλήθηκε με υπαιτιότητα του Α.Ο.Κ., αλλά με την δόλια στάση της Ε.Ε.Α. και του Λευτεράκη. Ο Λευτεράκης έχει τις εξής επιλογές. Να καταθέσει νομοθετική τροπολογία, ώστε οι Π.Α.Ε. που δικαιούνται να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Super League 2, αλλά δεν περιλήφθηκαν στην κλήρωση του πρωταθλήματος την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021, να πάρουν μία εβδομάδα για να σχηματίσουν ομάδα από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και να μετατεθεί η ημερομηνία λήξης του πρωταθλήματος της περιόδου 2021-2022.

-Αλλιώς, να παρέμβει, μαζί με τον φίλο του, Θοδωρή Ζαγοράκη, στις διεθνείς Ομοσπονδίες (FIFA, UEFA), με τους αξιωματούχους των οποίων έχουν καλή σχέση, για να δώσουν λύση. Αφού, ούτε η ελληνική Πολιτεία, ούτε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, δεν θέλουν να ρυθμίσουν τα του οίκου τους!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ομάδα δεν γυρνάει Γ Εθνική. Πάρτε το χαμπάρι. Από την στιγμή που έχεις την αδειοδότηση στα χέρια σου για SL2 τέλος, θα παίξουμε SL2 είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Θα μπλοκαρουμε την έναρξη της με ότι νόμιμο μέσο υπάρχει. Δεν θα του περάσει του Αυγενακη. Και ποια είναι η SL2 που έδωσε παράταση μίας εβδομάδας στον ΑΟΚ; Από που απορρέει αυτό το δικαίωμα; Τι είναι δικαστήριο η SL2 και παίρνει τέτοιες αποφάσεις; Η SL2 οφείλει ως διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος να σεβαστεί τους νόμους κ να συμπεριληφθεί ο ΑΟΚ στην κλήρωση. Από εκεί κ πέρα το πότε θα φτιάξει ομάδα ο ΑΟΚ κ με τι παίκτες κ σε τελική ανάλυση πότε θα αγωνιστεί είναι θέμα δικαστηρίων. Πάντως το αν θα αγωνιστεί ο ΑΟΚ στην SL2 δεν θα το αποφασίσει η ίδια. Η απόφαση έχει βγει κ είναι τελεσίδικη. Άμα δεν θέλετε, δεν πειράζει παίζουμε από του χρόνου, δεν μας χαλάει καθόλου, μπορούμε να περιμένουμε ένα έτος. Η ομάδα θα παίξει SL2 είτε φέτος είτε του χρόνου. Γ Εθνική όμως ΠΟΤΕ!!!

  2. Μην τον αθωωνεις τον Ζαγορ γιατί το πρόβλημα με την αδειοδότηση προέκυψε ενώ ήταν πρόεδρος κ δεν έκανε τίποτα!!!!! Μόνο ανακοίνωση για τον τσάτσο του Μαρινακη, τον γαυρο του βορρά με τα κίτρινα ήξερε να βγάζει, για το πόσο αδικήθηκε με το -6 ο Αρούλης κ ότι οι βαθμοί κερδίζονται στα γήπεδα. Για την γενέτειρά του την Καβάλα τουμπεκί ψιλοκομμένο, λες και ο ΑΟΚ δεν κέρδισε αγωνιστικά την άνοδο στην SL2. Ο ΑΟΚ ανέβηκε ως δεύτερος στην κατάταξη κ όχι με την αναδιάρθρωση Θοδωρή. Αλλά αφού ο αρχηγός διέταξε απόλυτη σιωπή κ ότι πει ο Λευτέρης που δεν θέλει τον Καναδο με τίποτα, έκανε την πάπια ο Ζαγορ. Για να λέμε τα πράγματα όπως έχουν στην πραγματική τους διάσταση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ