Με τη συμμετοχή των εμπλεκόμενων φορέων, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017, η τακτική συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Παγγαίου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, υπό την προεδρία του δημάρχου, Φίλιππου Αναστασιάδη. Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν και οι πρόεδροι των Τοπικών  Κοινοτήτων, γεγονός που σχολιάστηκε θετικά από τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Σταύρο Κιβράκη.

Αντικείμενο της σύσκεψης, ήταν ο συντονισμός των εμπλεκομένων φορέων και η αξιολόγηση των μέσων και του προσωπικού, για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων τη χειμερινή περίοδο. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην πρόληψη και την ενημέρωση των πολιτών. Ο βαθμός ετοιμότητας του Δήμου Παγγαίου και των υπόλοιπων Υπηρεσιών είναι υψηλός, ενώ κατέστη εμφανές το άριστο πνεύμα συνεργασίας μεταξύ των εμπλεκομένων, σε ό,τι αφορά στην αντιμετώπιση κινδύνων λόγω χιονοπτώσεων, παγετού και πλημμυρών. Τα πρακτικά της συνεδρίασης θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο και θα βρίσκονται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

Ο Δήμος Παγγαίου και η σχολική επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, επίσης, συγχαίρουν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Γενικού Λυκείου (ΓΕ.Λ.) Νέας Περάμου, για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα Erasmus+, με τίτλο: Students Academy of Film and Theater Awards (SAFTAS). «Τα τελευταία δύο χρόνια, το συγκεκριμένο πρόγραμμα συμβάλλει στην ανάδειξη ιδιαίτερων κλίσεων, δημιουργικών και καλλιτεχνικών ικανοτήτων και δεξιοτήτων των μαθητών. Με σημείο αναφοράς την εξαιρετική οργάνωση και την μεθοδική εργασία εκπαιδευτικών και μαθητών, ευχόμαστε όλες οι δραστηριότητες του προγράμματος να ολοκληρωθούν με υποδειγματικό τρόπο. Κάθε επιτυχία στο έργο σας και καλή πρόοδο!», αναφέρει το δελτίο Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ