• Είναι καιρός, νομίζουμε, ο Γιώργος Καλαντζής να αναλάβει δράση και να δείξει στην πράξη ότι έχει, ακόμα, σημαντική επιρροή και ότι ενδιαφέρεται για την ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Ο. «Καβάλα», ζητώντας να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.), Βαγγέλη Γραμμένο, για να συζητήσουν το θέμα της αντιμετώπισης του Α.Ο.Κ. από τη διαιτησία.
  • Ως υποψήφιος για την προεδρία της Ε.Π.Ο., έχει δικαίωμα και υποχρέωση να εμπλακεί και να βοηθήσει στη διεξαγωγή ενός πρωταθλήματος στη Γ΄ εθνική κατηγορία, με ισοτιμία, υψηλό συναγωνισμό, ωραίο θέαμα και καλές διαιτησίες. Αυτό δεν μπορεί να το κάνει η διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, διότι εκπροσωπεί όλα τα σωματεία του Νομού και ιδιαίτερα εκείνα που συμμετέχουν στις διοργανώσεις που είναι υπεύθυνη.
  • Έτσι, ο Γ. Καλαντζής θα έχει ένα ρόλο, αρκετά σημαντικό, στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα ποδοσφαίρου της Καβάλας να επανέλθει στις υψηλότερες εθνικές κατηγορίες, στις οποίες αγωνιζόταν πριν αποβληθεί, με πολιτική παρέμβαση, μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η διαμαρτυρία του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., για την απόδοση του διαιτητή του τελευταίου παιχνιδιού, εναντίον της ομάδας του Νέστου Χρυσούπολης, δεν θα εισακουστεί από την ηγεσία του ελληνικού ποδοσφαίρου, εάν δεν τη στηρίξει και ένας παράγοντας με επιρροή.
  • Δεν γίνεται οι διοικούντες τον Σύλλογο Αθλοπαιδιών Καβάλας «Αστέρας» να δείχνουν πνεύμα καλής συνεργασίας και να ευχαριστούν τον Δήμο Καβάλας για την άμεση βοήθεια που παρείχε, ώστε να καθαριστεί το κλειστό γυμναστήριο του 3ου Γενικού Λυκείου από τα νερά της βροχής που εισήλθαν στη διάρκεια της έντονης νεροποντής του περασμένου Σαββάτου και ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος της Ζωής μας», Μάκης Παπαδόπουλος, για πολλοστή φορά, να εκμεταλλεύεται το συμβάν για να ασκήσει φθηνή κριτική.
  • Ήταν ένα έκτακτο πρόβλημα, λόγω ενός ακραίου καιρικού φαινομένου, στο οποίο παρείχε γρήγορα τη συνδρομή του ο Δήμος, για να αποκατασταθεί η ομαλότητα στη λειτουργία του γυμναστηρίου. Είμαστε βέβαιοι, ότι η Διεύθυνση του σχολείου θα εντοπίσει την αιτία που οδήγησε στην εισροή των υδάτων και μέσω της αρμόδιας σχολικής επιτροπής (δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), θα γίνει η απαραίτητη παρέμβαση για την αποφυγή παρόμοιου περιστατικού, αφού αναμένονται νέες δυνατές βροχοπτώσεις μέσα στον Δεκέμβριο.
  • Το συγκεκριμένο ατυχές περιστατικό, δεν αναιρεί την προσπάθεια που έγινε και γίνεται, για τη συντήρηση και βελτίωση των σχολικών υποδομών στον Δήμο Καβάλας. Τα προβλήματα ξεπερνιούνται μόνο με τη συνεργασία και την καλή διάθεση των εμπλεκόμενων.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. 1. ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ κε ΚΑΛΑΤΖΗ. ΓΙΑ ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ; ΜΕ ΤΟ ΝΕΣΤΟ ΠΑΙΖΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΑΟΚ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΑΟΚ;
    2. ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΟΚ ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΜΗΠΩΣ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΑΟΚ ΩΣ ΜΗΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΔΙΕΛΥΣΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΗΘΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ, ΠΡΟΣΒΟΛΗ, ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ; ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ